עבור לתוכן

עוד ירידת מחירים ל PD930 ? מחר ?!

Featured Replies

פורסם

אם המעבד הגביל אותך אז כן

לכרטיס לא נוסף כוח עיבוד משום מקום

אם המעבד הגביל אותך (היה הצוואר בקבוק) אתה משחרר כוח עיבוד שהיה בכרטיס אבל לא מומש

אם הכרטיס מסך הגביל אותך (90% מהמקרים כיום) אז לא ייצא לך הרבה מהקונרו במשחקים

• תגובות 47
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט היה איזה בנצ'מרק אחד שראיתי ששמו כרטיס מסך של nvidia שהוא חלש ופעם אחת עם מעבד אחד ופעם אחת עם קונרו ושהוא היה עם קונרו התוצאה קפצה

וגם אני חושב שקראתי פוסט של מישהו פעם שטען ש6600GT וכרטיסים טובים אחרים לא מנוצלים עדיין למרות שאני לא בטוח

פורסם

הבאת תדוגמא הכי גרועה שיש לכרטיס מסך , ל6600GT ובכלל כל סדרת NV4X לא צריכה יותר מאתלון 3500+

בשביל שלא יהיה לה צוואר בקבוק , ובכלל נדיר שהמעבד הוא צוואר בקבוק ההבדלים בין מעבד על למעבד נחות

מורגשים ברזולוציות נמוכות שהכרטיס בקושי עובד...

פורסם

אני רק קראתי לא יודע אם הוא צדק או לא

אני אחד שמשתמש ב1.7 ווילמייט שבקושי מנצל ככה שאני לא יודע מה באמת מנצל מספיק

פורסם

שתדע אחי, ברזולוציות מטורפוץ, נגיד 16X12 ועוד עם פילטרים לא בטוח שבכלל יהיה הבדל בין מעבד כזה או אחר.

פורסם

מה עם geforce 7950gx2?

יש לו צוואר בקבוק עם המעבדים הנוכחיים?

פורסם

דן איידלמן אמר:

כפי ציינו קודם, ה-GeForce 7950GX2 הוא כרטיס שלא יהיה קל לבדוק, שכן בשל היותו כל כך חזק צפויות גם במערכת החזקה שלו בעיות של צוואר בקבוק במעבד ובזיכרון.

על כן בחרנו לבצע את רוב הבדיקות במספר תצורות שימצאו את כוחו של כרטיס המסך מבלי להיתקל בצוואר בקבוק במעבד. בתוכנות הבנצ'מרק הסינטטיות ביצענו את הבדיקה גם עם פילטרים וגם בלעדיהם על מנת לצפות את ההתנהגות של הכרטיס במשחקים תחת הגדרות אלו, ובמשחקים מלבד הבדיקה עם פילטרים ובלעדיהם ביצענו את הבדיקה בשלוש הרזולוציות הפופולאריות ביותר:

לא כל כך הבנתי איך FX-60 יכול להוות צוואר בקבוק , אם דן יוכל להרחיב על בעיית צוואר הבקבוק בכרטיס זה יהיה סבבה.

פורסם

פשוט היה איזה בנצ'מרק אחד שראיתי ששמו כרטיס מסך של nvidia שהוא חלש ופעם אחת עם מעבד אחד ופעם אחת עם קונרו ושהוא היה עם קונרו התוצאה קפצה

וגם אני חושב שקראתי פוסט של מישהו פעם שטען ש6600GT וכרטיסים טובים אחרים לא מנוצלים עדיין למרות שאני לא בטוח

ברזולוציות נמוכות בלי פילטרים הכרטיס לא מתאמץ בכלל

הצוואר בקבוק במעבד

לכן אתה רואה שיפור

AmiLo

בעיה דומה הייתה עם ה-X1900XT CrossFire בביקורת על ה-CrossFire

פורסם

אתה יודע אולי מה זה הדבר החדש הזה בקונרו שהוא לוקח פאקטים כאלה ומעבד אותם ביחד במקום אחד אחד?

נגיד ababcdcd

והוא מעבד את זה אחד אחד אז

aabbccdd

לא יודע, זה מה שהיה בהדגמת פלאש שלהם פעם

פורסם

לא הבנתי כלום :o

הלינק למצגת נמצא בקישורים על ה-AM2/Conroe

פורסם

לא מצאתי אותה

בקיצור לא יודע, אם זאת המצגת שאני מתכוון אז יש שם כמו כדורים צבעוניים עם אותיות שהם כאילו נתונים או משהו שהולכים בתור אחד אחרי השני לעיבוד

אז פתאום למעלה הם מציגים את קונרו שכאילו לוקח דברים עם אותה אות ומעבד אותם ביחד וכאילו עושה את זה יותר מהר?

לא הבנתי כל כך

פורסם

ומהלא מבין שלך אני לא הבנתי כלום

פורסם

אתה יכול בבקשה להביא את הלינק למצגת ההיא ואני יראה אם זאת אותה אחת? אני לא מצאתי בדיון של קונרו, יותר מדי קישורי מבחני ביצועים

פורסם

dynamic execution

מה הכוונה שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים