עבור לתוכן

מחפשת ספק כח חדש במחיר של 250-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר .

בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... :bash:)

אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי ..

אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים :

?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240

?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290

80?HEC 425W (True Watts)? -> 2

המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים.

בעיקרון קניתי את המחשב מאייבורי (שיותר קרובים אליי לבית)אבל הספקי כח שלהם ג'נריים (ממה שבמלאי) ואפשר להזמין OCZ שהוא יקר מאוד לצרכים ..מה גם שזה ייקח כמה ימים.

עוד משהו , המחשב באוברקלוק שעשיתי ל- 3.2 (ויישאר ככה) ואני משתמשת כרגע בספק של TOPOWER שהשאלתי מידיד עד מוצאי שבת....

אנא המלצות . אגב , אני לא יודעת אם צריך מסילה אחת של 12V או שתיים... ככה ממה שקראתי כאן בפורומים .

תודה מראש :)

פורסם

תלכי על HEC חברה מוכרת וטובה ובשביל המערכת 425 הם די והותר.

פורסם

אם אינני טועה, אז ה HEC מהסדרה הזאת הם רייל יחיד ולא יותר מדי אמפר על ה 12 וולט.

פורסם

ובכל זאת זה מספיק בשביל D805 וכרטיס מסך שהוא צרכן מאוד קטן

כל עוד לא מתוכנן OC כמובן

אני מעדיף את הממוצע המוכר ולא את ה-Spire הלא מוכרים

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אז ככה..נכנסתי לאתר היצרן וזה מה שמצאתי . http://www.compucasecorp.com

HEC-425VD-T

12V -> 15/17 A

5V-> 33/37 A

Combined Power 180w

הסלש בין האמפר על ה-12V מציין שזה 2 מסילות ? כי אם זה מסילה אחת אז זה ממש נמוך...קראתי שהכפול ליבה צורך הרבה חשמל (במיוחד ה-805 באוברקלוק)

עם ה-TOPOWER 550 שהשאלתי ,אני מגיעה ל-3.6 בלי בעיות על הלוח של MSI...רק מה , שהספק לא שלי...חחחחח והמעבד קצת מתחמם במאמץ (טוב,קירור של אינטל...)

עריכה : עכשיו ראיתי את התגובה של ליאור..כן, מתוכנן אוברקלוק.ת'אמת שכבר יש . אני רוצה ספק שייתן לי אפשרות לאובר ל-3.2 ..לא צריכה יותר מזה .

לא נראה לכם שה-HEC יחזיק ??

פורסם

הוא לא יחזיק בוודאות

(רייל = מסילה, אני כותב רייל כי זה יותר נוח להתייחס ככה)

הסלאש לא מציין 2 ריילים אלא הוא מציין את הזרם המתמשך (15A שהם 180W) ואת זרם השיא (17A שהם 204W)

הבעיה היא שהשיא הוא למשך דקה בלבד

באופן עקרוני לאוברקלוק לפרסקוט (ומבוססיו, שביניהם נכלל ה-D805) עדיף ספק עם רייל בודד מנופח ולא שניים צנועים (למרות שהשניים סביר להניח יגיעו לזרמים גבוהים יותר יחד)

האופציות הן Enermax EG425P-VE מ-KSP

שהוא לא כל כך זול, אבל מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר, ועם קצת מזל תקבלי גם אחד טיפה יותר ישן עם רייל אחד ולא חדש יותר עם 2 ריילים

האופציות האחרות הן הזמנה מהאינטרנט

יש לחלק מהחנויות אופציה למשלוח מיוחד באותו יום או יום אחרי (כמובן בתשלום)

פורסם
  • מחבר

מממממ...טוב , תודה . לקחתי לתשומת ליבי .

אני אבדוק בלמיר אם יש להם את ה-TOPOWER במלאי להזמנה מיידית או מנועה את ה-FSP. אני לא יכולה להמתין כמה ימים...זה בעייה .

אם לא , אני אקח סיכון עם ה-SPIRE 500W מחוסר ברירה ...למרות שקראתי עכשיו ביקורת מצויינת על הספק (20A על כל רייל וסה"כ 32 מקסימום) , מה גם שיש לו 2 חיבורי 4 פין למעבד (במקום אחד) . זה מאוד חשוב ללוח שלי .

הרצתי חיפוש בגוגל וזה מה שמצאתי עליו: http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=306

נקווה לטוב ...אני מקווה ש-2 ריילים לא יהיה בעייה ל-OC קטן ל-3.2 ...מקסימום יותר מאוחר אני אחליף עם אחד הטכנאים אצלי בעבודה .

שוב , תודה על עזרתכם . חג שמח ושבת שלום !

פורסם

ביקורת מאתר כזה לא אומרת כלום

באותה מידה Aspire עברו ביקורת באתר הזה

אבל אין לנו מערכת להעמסת ספקים בשביל לקבוע חד משמעית אם ספק טוב או לא

יש אתרים שמתמחים בנושא, כמו www.SilentPCReview.com (יש להם גם התמחות במחשבים שקטים במיוחד)

ופורומים כמו HardForum, שם נמצאים אנשים שעובדים בתחום, ומומחים עולמיים בנושא

באיזה איזור את גרה? אולי יש חנויות עם ספקים טובים גם באיזור שלך במלאי מיידי

ד"א ה-ToPower אמור להספיק גם לאוברקלוק מעל 3.2 ו-3.6 (בלי הוספת מתח ועם הוספת מתח)

פורסם
  • מחבר

היי..אני כותבת מהמחשב בעבודה ..כנראה שעד שיהיה לי ספק כח , המחשב יעלה אבק..

אני גרה בגן יבנה ליד אשדוד והחנויות הכי מוכרות באשדוד הן אייבורי וKSP ..

התקשרתי גם ל-KSP ואין להם במלאי את ה-ROCKETEER 3 SPIRE 500W. יש רק את ה-HEC 475W ..לא יודעת אם כדאי.

המחיר שלו הוא 350 ש"ח (קצת חריגה בשבילי אבל אם אין ברירה..) ונראה לי דגם קצת מיושן

אני לומדת פעמיים בשבוע בראשון לציון אז אולי אתה מכיר חנות שם באיזור (גם בסניף KSP שם אין במלאי את הSPIRE.שציינתי .) .

אם אני מסבכת , אז אולי אזמין כבר דרך האינטרנט (למרות שאני לא חסידה של זה..) . צריכה לבדוק אם זה עניין של כמה ימים.

תודה ! :)

פורסם

אם את יכולה, מומלץ לקנות מנעה מחשבים את ה Topower 450w ב 310 קשל

ספק מעולה ולא יקר

פורסם
  • מחבר

בלמיר הוא עולה 286 ..עכשיו בדקתי . הבעייה שזה לוקח שבוע עד שמגיע ועוד אח"כ לחכות לדואר רשום...

נראה לי שאני אקח את ה-HEC 475W מ=KSP ...

איך הספק הזה ? מישהו מכיר ? אם אני לא טועה , קראתי כאן שהדגם הוא ישן ומכאן החשש שלי ..

פורסם

הוא אכן דגם ישן (ודיי מרעיש יחסית)

לדעתי FSP 300 THN יהיה עדיף

אולי יש אצל נעה FSP 300 או 350 דגם THN במלאי

או במקרה פחות טוב PA במלאי

שניהם יהיו עדיפים על ה-Hec 475VD-T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים