פורסם 2006 ביוני 219 שנים ראשית כי אלבאטרון משתמשים בד"כ ברכיבים איכותיים ללוחות שלהם. שנית, אני לא חושב שאפשר לשנות את המתח למעבד בגיגבייט. באלבאטרון אפשר (לא הרבה, אבל מספיק ל OC של 25-30%).
פורסם 2006 ביוני 219 שנים ראשית כי אלבאטרון משתמשים בד"כ ברכיבים איכותיים ללוחות שלהם. שנית, אני לא חושב שאפשר לשנות את המתח למעבד בגיגבייט. באלבאטרון אפשר (לא הרבה, אבל מספיק ל OC של 25-30%).אוקיי.ועכשיו שמתי לב שגם בג'יגהבייט החריץ PCI מאוד קרוב לחריץ PCI-E. חשבתי שהוא רחוק יותר ממנו.....ד"א- יש לי את האלבטרון ואפשר להוסיף 0.15 v למעבד.וכן- אפשר לשדרג את הכרטיס מסך בעזרת חריץ ה PCI-E.עריכה: כן יש יתרון לג'יגהבייט בהמהרה- יש לו נעילה לתדר ה PCI-E שאין לאלבטרון.ואפשר להעלות את המתח למעבד ב 5%- אך זה דיי מעט (0.7).כל זה לפי החוברת של הלוח.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אין לי אפשרות לגעת בתדר ה PCI-E בכלל. מה שמצחיק זה שבגרסת ה BIOS האחרונה (יצאה לפני איזה שבוע) אפשר להעלות את תדר ה HT ל 450. כאילו שיש מה לעשות עם זה....
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר רגע רגע...PCI-E? כבר לא משתמשים ב AGP?אני רוצה להיות סגור על האפשרות להוסיף כרטיס מסך חיצוני.... זה בטוח אפשרי? האם כרטיסי מסך "מודרניים" של ATI NVIDIA מתאימים לסלוט זה?אריק.תודה רבה לכל חברי הפורום על העזרה!!!!!
פורסם 2006 ביוני 219 שנים כפי שאמרתי- אני משתמש איתו ב X1800 GTO. מאחר והכרטיס הזה יצא במרץ הייתי מגדיר אותו כמודרני.ובמילים אחרות- גם הכרטיס הטוב ביותר שיש היום יעבוד איתו, מן הסתם.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אין לי אפשרות לגעת בתדר ה PCI-E בכלל. מה שמצחיק זה שבגרסת ה BIOS האחרונה (יצאה לפני איזה שבוע) אפשר להעלות את תדר ה HT ל 450. כאילו שיש מה לעשות עם זה.... הלוחות האלה לא ממש מיועדים ל OC.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הם לא מיועדים, אבל להמהיר סמפרון ל 2.2 לדוגמה זה לא המהרה קיצונית או משהו כזה. וכנראה שעם ה Asrock זה קל יותר.ובכל מקרה- בגלל זה זה מצחיק שאיפשרו לבחור תדר HT של 450.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר שלום,אתמול פרסמתי פוסט בקשר למחשב למפרט עד 1400 ש"ח (לא כולל DVD, HD)היום גלשתי קצת באינטרנט וראיתי ב olsale, את ההצעה הבאה:לוח אם:דגם: XPRESS 200 INTEL GRANT COUNTYמהירות FSB: 800 MHzצ'יפסט : XPress 200 Chipsetכרטיס רשת משולב 10/100כרטיס קול 6 ערוצים4 יציאות S.ATA2 יציאות PCI1 יציאת PCI Express X168 יציאות USB 2.0תמיכה ב- Hyper-Threadingתמיכה בדיסקים S.ATAמעבד:סוג מעבד: Intel Pentium 4 LGA 775דגם מעבד: HT Intel LGA 775 64BITמהירות מעבד: 2.8 GHzמהירות FSB: 533 MHzזכרון מטמון cache: 1 MBזכרון:יצרן: DDRנפח: 512MBמהירות: 400 MHzדיסק קשיח:יצרן: WESTERN DIGITAL/HITACHIטכנולוגיה: S.ATAנפח איחסון: 80GBמהירות: 7200 RPMזכרון מטמון cache: 8 MBכרטיס מסך:ATI Radeon XPress 128 MB Sharedכונן:צורב DVD-RW X16מארז:סוג: ATXכולל ספק: 460 וואט2 כניסות USB מלפנים4 כניסות USB מאחורכעיקרון הנה הלוח:http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htmמעבד:http://www.intel.com/products/processor/pentium4/index.htmכפי שאני רואה המחשב הזה חזק יותר מהsempron 2800+, שהרכבתי אתמול... (המחיר זהה בגלל שפה המחשב בא עם HD).כמובן שאני לא יקנה את המחשב אם הזכרון הוא גנרי (מקסימום יוסיף כמה גרושים)יש הצעות?תודה מראש,אריק.בנוסף קישור למפרט שהרכבתי אתמול:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184973.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.