עבור לתוכן

מפרט לחבר ב10k

Featured Replies

פורסם

מקלדת נוחה זה מינימום משהו ב80 שקל.חבל להתקמצן ב50-100 שקל ולקחת משהו זבל ויש לי מלא דוגמאות למקלדות זבל במחירים נמוכים.

לי יש LOGITECH INTERNET NAVIGATOR שעלתה לי בזמנו 180 שקל ואני נהנה מכל רגע איתה.פשוט מצויינת.

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוב, תשמע. זה נכון במפרטים פשוטים וזולים שאין תקציב.

אבל לא חסר כסף, ואתה לא תאמין מה ההבדל. לי יש מקלדת מולטימדיה (הישנה הזו) של MS וinternet pro במחשב אחר. תשמע, אין מה להשוות. הMS כל כך יותר טובה, שזה פשוט הבדל של שמיים וארץ. וזה לא רק הנוחות, זה גם הפיצ'רים, ותצחק, אבל אין לך מושג כמה הכפתורים של הווליום (שבלוג'יטק מאוד לא נוח) או הכפתור שפותח את המחשבון (כן כן הקטנצ'יק הזה מעל הנאםפאד) אלה דברים שימושיים.

פורסם

יש לי סילברליין בדירה השכורה שלי שעלתה לי 40 שקל במכלול (חנות סטודנטים בטכניון).

יש לה כפתורי מחשבון וווליום (שהם היחידים שאני באמת משתמש בהם). אין לה את הF LOCK המעאפן הזה שיש לי במקלדת מיקרוסופט שעלתה פי 3 ממנה. והיא ממש נוחה לי.

בשיא הרצינות, מקלדות לא צריכות לעלות יותר מכמה עשרות שקלים, ואם כבר מקלדת מותג, אז דחילאק, אל תעברו את ה80 שקל.

פורסם

אני לא מסכים איתך, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח

פורסם

בסדר, אל תסכים איתי לגבי מקלדות זולות במיוחד, אבל תסכים איתי שמקלדת ב160 שקל זאת הגזמה פראית.

פורסם

ממש לא כבעל מקלדת עלית של לוג'יטק היא שווה כל אגורה

פורסם

בסדר, אל תסכים איתי לגבי מקלדות זולות במיוחד, אבל תסכים איתי שמקלדת ב160 שקל זאת הגזמה פראית.

לא הגזמה, אבל הגבול העליון, לדעתי.

מקלדות של 180 וצפונה זה כבר הגזמה (ושאף אחד יגיד לי שהלוג'טק עדיפה כי זה כנראה לא נכון [גם אם יש עוד פיצ'רים, זה כבר בתחום הזניח])

פורסם

יש בעיה עם המפרט.

הספקים של TOPOWER לא מסודגלים לספק את העוצמה שאומרים שהם מספקים. הם לא שווים כסף, ומערכת של 10K אתה לא מחזיק בספק שלא נותן את הכוח שהוא צריך לתת ב-12V.

פורסם

נכון ואם תשים לב, במפרט שלי יש ליברטי 400W...

פורסם

מפרט מעולה אין מילים אחרות

הרמקולים הם בסדר לא יותר מזה עדיף לדעתי ATP3 באותו מחיר

מצטרף, חכם הבחור...^

פורסם
  • מחבר

שמעתי דווקא דברים טובים על הספקים של טופוואר.

פורסם

הספקים של TOPOWER לא מסודגלים לספק את העוצמה שאומרים שהם מספקים. הם לא שווים כסף, ומערכת של 10K אתה לא מחזיק בספק שלא נותן את הכוח שהוא צריך לתת ב-12V.

ומאיפה זה?

פורסם

קראתי ביקורת עם ספק שהם ייצרו (ולא שיווקו תחת המותג של עצמם, אלא tiger משהו), ועל הדף היו לו אותם ביצועים כמו ל-P5 550. בבדיקה שהם ערכו הספק לא נתן יותר מ-14A לכל 12V.

פורסם
  • מחבר

אולי במקום לזרוק שטויות באוויר תביא הוכחה (קישור)? מה דעתך?

פורסם

1. אל תכנס בי. אתה יודע מה? אני מנסה להזהיר את פותח הת'רד מפני סיכון אפשרי שבקניה של הספק הזה. גם האנשים בפנדה הודו שלא מדובר בספק איכותי. אם אתה רוצה לתת לאנשים לקנות משהו שיש מספר הוכחות- או אפילו אפשרות- שהוא זבל, שיבושם לך.

2. כבר אמרתי, ואם לא אמרתי אני אומר שוב: אין לי את הלינק. אם אני אמצא, אני אערוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים