פורסם 2006 ביוני 219 שנים אבל למה לעזאזל כתבת כתובת גזענית ומטופשת כזו? יכולת לכתוב משהו כמו 'הפסיקו את הנאציזם ולא יאונה לכם כל רע' חחחחחחחחחחחח איזה תמים אתה מעניין למה ת'ראדים כאלה לא ננעלים מיד, הרי יש עכשיו המון מנהלים מחוברים... כנראה המנהלים נהנים מזה
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אני לא מרוקאי טוב ההשכלה שלך גם 0 בכל מקרה מה שלא תיהיה אתה רפש מסכן שלא יכול לעשות דבר מעניין למה ת'ראדים כאלה לא ננעלים מיד, הרי יש עכשיו המון מנהלים מחוברים... כנראה המנהלים נהנים מזה מן הסתם חלקם בדיוק כמו הרפש הדפוק הזה סתם גזענים מסריחים!
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אתם פשוט אומללים.עד שקם איזה סוס (RUJI אתה מלך) ועושה משהו בשביל ללמד את האנטישמים לקח, אפילו אם הוא הקטן ביותר, אז טוחנים אותו.יא אללה.דרדרתם את המקום הזה לאשפתות.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לפותח הדיון אני לא מבין אותך, ראית באתר על XBOX דיון אחד אנטישמי.שמת לב שלמנהל האתר קוראים מוחמד אז מיד גנבת לו את מסד הנתונים, השחתת את הפורום באמירות גזעניות ובאת לכאן להתרברב?לא עלה בדעתך לבקש ממנהל האתר קודם כל להסיר את הדיון? או למחוק את הדיון במקום לשנות את הכותרת שלו למשהו גזעני?ובמידה והמנהלים רואים זאת הייתי ממליץ לנהול את הדיון מכיוון שהוא רק ילך וידרדר.נ"בלא היה לי כוח לבדוק שגיאות וכד' אז מצטער אם נפלו טעויות משונות.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר לפותח הדיון אני לא מבין אותך, ראית באתר על XBOX דיון אחד אנטישמי.שמת לב שלמנהל האתר קוראים מוחמד אז מיד גנבת לו את מסד הנתונים, השחתת את הפורום באמירות גזעניות ובאת לכאן להתרברב?לא עלה בדעתך לבקש ממנהל האתר קודם כל להסיר את הדיון? או למחוק את הדיון במקום לשנות את הכותרת שלו למשהו גזעני?ובמידה והמנהלים רואים זאת הייתי ממליץ לנהול את הדיון מכיוון שהוא רק ילך וידרדר.נ"בלא היה לי כוח לבדוק שגיאות וכד' אז מצטער אם נפלו טעויות משונות.אממממ אני לא מבקש טובות ממוסלמים.זה כמו שתזהה מחבל תבוא ותבקש ממנו יפה לא להתפוצץ.משחקים אותה פה ילדים מרחמים בתוך תוככם אתם מתפוצצים מצחוק... חעחעחע
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר ולגבי המנהלים שלא נועלים...אמממ אני אישית לא רואה סיבה לנעול את הנושא...אנחנו מדסקסים פה בנושא חשוב ובצורה יפה... (:
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מה יש לנעול את הנושא? אנשים מדברים מי שהשיחה לא נראית לו וחושב שאחד האנשים פה קצת לא הזוהי הוא מוזמן להסתלק.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים יש הבדל בין אתר אנטישמי (של הKKK או משהו בסגנון) לבין פורום שסתם התפרסמה בו הודעה אנטישמיתומילא היית כותב משהו נגד אנטישמים, ניאו-נאצים או משהו כזהאבל ברגע שאתה כותב משפט כזה מפגר וגזעני בחזרה, הדבר היחידי שיקרהזה שערבי, שלא היה לו שום דבר מיוחד נגד ישראל, יראה את זה ויחשוב שאנחנוגרועים בדיוק כמו האידיוט שפרסם את ההודעה המקוריתזה לא משרת שום מטרה, וזה ממש counter productive (איך אומרים את זה בעברית?)וזה שהמנהלים לא נועלים את הדיון הזה זה ממש לא בסדר לדעתיהרי אסור לדבר על דברים לא חוקיים בפורום, וגם לא להפיץ מסרים גזעניים למיניהם(מצד שני, Milf מנהל, אז לך תדע... long live the double standard)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים צודקלזה לא שמתי לבועדיין, זה לא בלתי אפשרי לברר (לפי IP למשל, או חיפוש של הכינוי בגוגל למשל)חוץ מזה שזה מה שאני הייתי מסיק הגיונית,למרות שזאת לא האפשרות היחידה, היא הכי הגיונית
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מה זה משנה אם הם ידעו שזה יהודי או לא?ההודעה עצמה הייתה ילדותית וגזענית, זה באמת יהפוך את זה לבסדר אם לא יגלו מי רשם את ההודעה?ול-RUJI ההשוואה בין מחבל לדיון בפורום לא במקום.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים באמת ההודעה הגזענית שפרסמת לא במקום...היית יכול לחשוב על משהו אחר... אם היה לי דתה בייס של כזה פורום הייתי מוחק את המשתמשים,זה היה הרבה יותר אכזרי..
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לא שזה משנה או לא פשוט אתם אומרים כל מיני דברים כמו:"עכשיו אתה גורם להם לשנוא אותנו עוד יותר!!"אז בשביל זה שאלתי למה אתם חושבים שידעו שיהודי בכלל רשם את זה? ובכלל יש היום תוכנות להסתרת IP ככה שהם יכולים לחשוב שהוא נמצא באמריקה בכלל 8)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הוא לא פרץ לשום אתר.והת'רד צריך להינעל,והילד הזה צריך לקבל באן על טיפשות. משום מה המנהלים אף פעם לא נמצאים כשצריך אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.