עבור לתוכן

רוצה לנסות HDTV ב- 720P אמיתי על הפלזמה, עצות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת.

לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד.

אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו).

תודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

הDVD שלך לא מסוגל להוציא פלט ב720P.

פורסם

הדרך הכי טובה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה.

פורסם

הDVD שלך לא מסוגל להוציא פלט ב720P.

למה אתה כל כך בטוח בזה

לי למשל יש DVD שמוציא HD

פורסם

למה אתה כל כך בטוח בזה

לי למשל יש DVD שמוציא HD

אין DVD שמוציא HD, הוא מקסימום עושה upscaling ל720P שזה קקה. הוא לא קורא פורמטים של HD, הHD היחידי שיש בDVDים כרגע זה WMV-HD ומספר מאוד מועט של מוצרים תומכים בו, והDVDים יותר מיועדים לHTPCים מבוססי WMC.

פורסם

יאפ. צודק. אין כרגע דרך להקרין סרטי HD בלי מחשב. לא יצא עדיין לשוק נגן HD-DVD.. אמור לצאת בזמן הקרוב סביב ה 3000 שקל..

חבר את המחשב שלך למסך בעזרת חיבור HDMI או מתאם אנלוגי (נראה לי שזה נקרא קומפוננט) מעין חיבור כזה של שלושה כבלים שיצוא מיציאת ה S-VIDEO בעזרת מתאם שמקבלים בדרך כלל עם הכרטיס מסך.

פורסם

שניכם טועים

ל-DVD שלי יש יציאת HDMI והוא תומך בהפרדה גבוהה

הוא לא קורא את פורמט הדיסקים העתידי שנקרא HD-DVD אבל אם אני צורב קובץ עם רזולוציה גבוהה על DVD רגיל הוא יקרין אותו ברזולוציה גבוהה

פורסם

מה הDVD שלך

פורסם

מה הDVD שלך

איזה DVD יש לך?

:biggrinangelA:

פורסם

שניכם טועים

ל-DVD שלי יש יציאת HDMI והוא תומך בהפרדה גבוהה

הוא לא קורא את פורמט הדיסקים העתידי שנקרא HD-DVD אבל אם אני צורב קובץ עם רזולוציה גבוהה על DVD רגיל הוא יקרין אותו ברזולוציה גבוהה

הוא עושה upscaling.

High Definition Multimedia Interface supports standard DVD resolutions conversions to 720P and 1080i

אין DVD שקורא פורמט HD, הMPEG2 לא תוכנן לזה, והWMV-HD קיים אולי בשלושה מכשירים.

פורסם

הדגשת את המילה הלא נכונה

supports standard DVD resolutions conversions to 720P and 1080i

זה שהוא תומך בזה לא אומר שהוא לא מנגן סרט שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1080i

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אבל נראה לי שדוגמה צדק. בכל אופן, האם יש תקווה?

ואם לא, תוך כמה זמן הנגנים הללו יהיו פופולריים וזמינים בצורה שוטפת בשוק?

פורסם

לא עדיף פשוט לחכות שמחיר נגני הHD-DVD ירד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים