עבור לתוכן

FX5200 מפתיע אותי לטובה

Featured Replies

פורסם

שאלה לגבי FPS:

1. לפני איזה מספר מרגישים את ההבדלים בתמונה?

• תגובות 65
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

25 בערך.....

פורסם

העיין האנושית רואה 14-19 FPS תלוי בבן אדם, אבל המוח יודע לקשר את התמונות, ולמה במשחקים כאשר יש 14-19 FPS המשחק כאילו לא עובד מהר זה כי התמונה שאנחנו רואים מתחלפת בקצב שונה מאשר במשחק(זה אני לא בטוח, הערכה שלי רק)..וזה בדוק(אנשי מקצוע שחקרו) מה שאמרתי בקשר לעיניים.

אני אומר וזה בדקתתי לבד שאם יביאו לבן אדם משחק שרץ ב30FPS ומשחק שרץ ב60FPS והוא לא ידע איזה מהם רץ יותר מהר הוא לא יבדיל אז כל ילדי הקוואנטר סטרייק שלא יקפצו לי פה.

לי עם R9600 שהיה לי 768 זיכרון עבד על הכי גבוהה(נראה לי הכרטיס שלי תומך בהכל במשחק הזה,לא?) ב15-10FPS..כל מקרה משחק חרא.

פורסם

העין האנושית קולטת 24.9(בקירוב) תמונות לשניה. המשחק נראה מקרטע כיוון שהעין, בניגוד למסך, קולטת אור בצורה רציפה לעומת המסך שמשדר תמונות שלמות באותה נקודת זמן.

לגביי המשחק.

אפשר להריץ אותו עם FX5200 ואפשר להריץ אותו עם MX4400(לשעבר בעל הכרטיס). אבל כל זה בא על חשבון איכות התמונה - קח לדוגמא את המריחה(כביש) בתמונות שהעלת.

טוב.. סתם בשביל להוסיף אש למדורה - הורדתי עכשיו את ה FRAPS הזאת וממש אהבתי.. אפשר גם להקליט סרטונים LIVE של המשחק באיכות מעולה !! אני מרגיש ממש כמו כתב ב IGN עכשיו. בדקתי גם על NFS:MW ואני מקבל 50 FPS +- על הגדרות מקסימליות (אמיתיות- כולל ADVANCED) וכל האפקטים. עכשיו רק שאלה אחת - כשאני לוחץ F9 כדי להקליט סרטון , זה בכוונה מוריד את ה FPS ל 25 FPS ?!!

בכל מקרה. ממש אהבתי אותה ונראה לי שאני עוד אשתמש בה המון.

כן, כדי להקליט את הסרטון בקצב שהגדרת תחת הלשונית Movies.

פורסם

קטין על ניקוטין- אתה מורחק לצמיתות מהפורום.

ואני רוצה להבהיר חד משמעית, שלא תהיה שום פשרה על עבירה בבוטות על חוקי הפורום כגון אלו...

שימו לב, למרות שזו תקופה לחוצה לכולם, תמיד יש עין פוקחת שעוקבת אחרי כולם, ומי שינסה לנצל זאת ישלם את מלוא המחיר.

מקווה שהבהרתי את הנקודה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים