פורסם 2006 ביוני 119 שנים אתה סתום או מה? כתוב לך למעלה "2 - advanced" תלחץ על 2 כדי להגיע להגדרות האמיתיותכל מה ששינית זה את הרזולוציה וקצת את רמת הפירוט, כל ההגדרות הגרפיות הרציניות נמצאות במסך שנפתח כשאתה לוחץ על 2 תכנס ותראה שהכל על נמוך
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר אני מצטער האנגלית שלי די בקנטין תתרגמו לי אותו בבקשה..יש לי מעבד 2.4 נורטווד ו256*2 400 מגה הרץ איך אני מודד FPS ושניה אני לוחץ על 2 ונביא צילום מסך משם
פורסם 2006 ביוני 119 שנים למה הכביש בשתי המשחקים האחרונים של need for speed נראה כמו חרא מרוח?זאת בעיה נוכחית אצל כרטיסים או מה?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים שמתם לב שכל מי שיש לו FX5200 יספר איך משחקים רצים לו חלק?לא משנה מי זה?אני מהמר שהסיבה היא מחתרת טכנאים שמפעילה מרכזים לשטיפת מוח
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר מה הקשר אני יודע שהכרטיס הזה הוא זבל טהור אני לא אומר שהמשחק עובד חלק לחלוטין כשהעלתי את ההגדרות אבל המשחק עובד די חלק להגדרות האלה עם הכרטיס הזה יש תקיעה פעם ב והתקיעות די מהירות ועוברות מהר.. בכל מקרה עוד חודש חודשיים אני מעיף את הזבל הזה מי שרוצה לקנות אותו שישלח הודעה בפרטי
פורסם 2006 ביוני 119 שנים קודם כל שלי היה 512 זיכרון המשחק לא עבד לי טוב על 1024X768 אפילו שיש לי 6600GT!!!עכשיו יש לי 1GB זה עובד מצויין אפילו על 1280X1024!!אבל עזוב את זה עכשיו.נ.בבמחשב הישן היה לי FX5200 וNFS4 לא עבד כמעט על 1024X768!!אז הוא אומרר לי שMW רץ לו!!________________________________אם אתה רוצה להוכיח תצלם את המסך שאתה בתוך המשחק ורואים את האוורסט מראה איזה כרטיס מסך יש לך והתוכנה FRAPS פועלת!!!רק ככה אתה יכול להוכיח לנו אם אתה דובר אמת או שקררר!!ותשמור על הפה שלך יחתיחכת אפס!!
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אני מבין שמעבר לקללות שהוא קילל אותך לא קראת שום דבר אחרי זה?כבר הוכח שהוא טעה והוא בעצם על הגדרות נמוכות .. הדיון הזה מיותר .
פורסם 2006 ביוני 119 שנים דיי עם הקללות.בקשר לזה שאלו לא הגדרות גבוהות- נכון. אבל הן בהחלט לא נמוכות.הן בינוניות ומעלה.ןאצלי על 9550 מומהר אני עובד על הרבה פחות מהן......אתה יכול להביא תמונה עם FRAPS ברקע? קשה לי להאמין שהמשחק עובר את ה 20 FPS ככה. אולי אלו הסטנדרטים שלך ל"עובד טוב".
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אני מבין שמעבר לקללות שהוא קילל אותך לא קראת שום דבר אחרי זה?כבר הוכח שהוא טעה והוא בעצם על הגדרות נמוכות .. הדיון הזה מיותר .אלו לא הגדרות נמוכות. נו באמת.הגדרות נמוכות= שכל הסליידרים על נמוך וכל האפשרויות על LOW.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר מה אתה רוצה מהאוורסט מה אתה חושב שיהיה רשום שם 6800 או מה אני אומר שיש לי FX5200 רוצה תאמין לא רוצה לא צריךואם תסבירו לי איך למדוד תמונות בשניה (FPS) אז אני אמדוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.