פורסם 2006 ביוני 119 שנים שיחקתי במשחק וחשבתי לעלות קצת את איכות הוידיאו נכנסתי להגדרות שיניתי לרזולוציה הכי גבוהה ולהגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק :ylsuper: מוזר לא?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אני מבין שזה מריו (לא החדש כמובן)...או יכול להיות גם דייב..חחח.. הגבנו ביחד...
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אמממ שיחקתי סופר מריו עם וודו 3 וזה היה בחלון קטן כזה ניכנסתי להגדרות שיניתי שיהיה על מסך מלא ו WOW זה נירא פשוט מעולה על איזה משחק מדובר ביכלל חחחח ? אההה NFS הבנתי חחח כל כך הרבה הגיבו באותו זמן אבל אל תשכח שאתה בלי פלטרים וחסר לך אפקטים בעיקרון עם תפעיל הכל אתה ביכלל לא תוכל לזוז במשחק
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי צילום מסך איפה אני משנה את את כל ההגדרות פלטרים וכל זה כי שיניתי רזולוציה ועוד משהו שמתי עד הסוף
פורסם 2006 ביוני 119 שנים ערכתיקיימות מספר אפשרויות למה שאתה אומר:* אתה לא יודע איזה כרטיס מסך יש לך* אתה לא יודע מה זה משחק מקרטע או עובד חלק* אתה לא יודע מה זה הגדרות גבוהותבכל אופן אדם שלא יכול לקפוץ 3 מטר, לא משנה כמה אימונים תענה לו, הוא לא יקפוץ 3 מטר.הכרטיס מסך שלך לא יכול להריץ את המשחק הזה, לא משנה כמה אוברקלוק תעשה לו(אם עשית בכלל).
פורסם 2006 ביוני 119 שנים איזה אנשים תמימים אתם באלוהים!!זה סתם ילד קטן שמנסה לערבב אותכם והוא מצליח בקלות אפילו!!
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר כוסאמאשלךלך תזדייןאני לא צוחקבמסך איפה שהרזולוציה שיניתי להכי גבווהה למעלה היה קו כזה אז לקחתי אותו עד הסוף ימינהזה כל ההגדרות שיש?ומי שלא מאמין אני יכול להביא לו תמונה מהמשחק +ההגדרות +תמונה מהאוורסט שיש לי FX5200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.