עבור לתוכן

עיצרו את מפלגת הפדופילים בהולנד

Featured Replies

פורסם

עם כל הסימפטיה לנושא, ויש סימפטיה לנושא

מה שעושים בהולנד לא כל כך מעניין אותי למען האמת, אני חושב שהבעיות הקיומיות שלנו כעם יותר דחופות

למרות זאת חתמתי על העצומה כי זה מינימום מאמץ....

GL@HF

• תגובות 39
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם בארה"ב מותר לקיים יחסי מין מגיל 16 כי ככה קבעו שמגיל 16 אתה "מספיק" עצמי בשביל לקבל החלטות כאלה, עכשיו זה לא אומר שום דבר בעד תמיכה באונס או לא, אם אתה מקיים יחסי מין והנקבה אומרת שהיא לא רצתה אתה ישר לכלא ל5-7 שנים.

יש גם חוקים יותר חזקים, למשל אסור לכל מין(זכר או נקבה) מגיל 18 או 21 אם אני לא טועה אפילו להיות בקשר עם מישהו\י בגיל 16 או משהו כזה אני כבר לא ממש זוכר.

בנוסף אם למשל אני ידיד של איזה ילדה אחת וההורים שלנו מתחתנים אסור לנו להיות בקשר בכלל!

בעקבות הפדופיליה אני מקווה שיפעילו חוקים אפילו הרבה יותר חזקים בכל העולם ושצריך לראות את זה כבעיה עולמית.

מסכים איתך בהחלט.

מה זה החרא הזה?

אני בן 18 ואני בקשר עם מישהי בת 16 וחצי

מבחינה חוקית,אסור לי?

חחחח

פורסם

נכון שהם עדיין לא עברו על שום חוק, אבל נראה לי מוזר משהו, שכאשר מפלגה שבמצעה היא מתנגדת לחוקים וקוראת תיגר עליהם ע"י ביטולם, מצליחה להרשם אצל רשם המפלגות...

זה פחות או יותר כמו שאני אפתח מחר מפלגה המתירה לגנוב, לרצוח ולתת עדות שקר

פורסם

עלה ירוק...

פורסם

^ הבחור צודק, זאת דוגמא מצויינת

נפלאות הדמוקרטיה ::)

פורסם

עדיין, יש הבדל בין חוקים שביטולם פוגע אך ורק באדם עצמו, או שהוא פוגע באחר, ולכן אמרתי רצח, גניבה...

פורסם

לפי החוק נראה לי שכל עוד המפלגה לא חותרת נגד המדינה היא לא חוקית.

אם היא חותרת נגד החוק היא חוקית.

פורסם

אחרת ברגע שחוק נקבע הוא סופי לחלוטין

לפי אותו היגיון, לפני 30 שנה, גם מפלגות שתמכו בהפלות אסור היה

להן לרוץ לבית הנבחרים...

אם העם רוצה לשנות חוק, יש לתת לו לעשות זאת

ולכן, ניתן לרוץ על מצע שתומך בביטול חוק קיים

וזה אפילו הגיוני למדי (לדעתי)

לעומת זאת, בדמוקרטיה, כמו כל דמוקרטיה, יש החלטה אחת שאינה דמוקרטית

האם לקיים דמוקרטיה או לא. ההחלטה הזאת נקבעה, ונקבע שמקיימים דמוקרטיה.

משם והלאה, הכל פתוח

(יחסית, אבל עדיין)

פורסם

זה אחד הדיונים הכי טפשיים שראיתי. כמה מפגרים מהולנד רצו לעשות קצת רעש, איך לעזאזל אתם חושבים שעצומה באינטרנט תשפיע על הבחירות בהולנד? ולא ברור לכם לחלוטין שאין שום סיכוי שהם יזכו אפילו בכמה אלפי קולות? וחוץ מזה, אני מסכים עם infer73: כל עוד מפלגה לא קוראת להפר את החוק אלא פועלת לשנותו, אין שום זכות לפסול אותה. זה גם סותר את ההיגיון שבדמוקרטיה.

פורסם

אני לא מבין בשביל מה העצומה

אם ההולנדים מספיק חכמים, הם לא יבחרו במפלגה הזאת

ואם המפלגה תיבחר (אין לי מושג איך עובדת מערכת הבחירות וחקיקת החוקים בהולנד, אבל אני מנחש שזה דומה למה שיש בארץ),

מי אמר שהם יעבירו חוק שפדופיליה תהיה מותרת?

זה דומה למקרה של עלה ירוק - אמנם הם לא נבחרו אבל במקרה שהם כן היו נבחרים, הפיכת שימוש בסמים לדבר חוקי לא היה מובטח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים