פורסם 2006 במאי 3119 שנים איך המסך LCD הזה LG LCD 19 L1970HR ?? השימוש בעיקר למשחקים כבדים אבל גם סרטים וסדרותאבל אני רוצה שיראו בו באיכות ממש טובה זה התפריט שלוLCD 19ואינטש שטוח לחלוטין 2 מילי שניה 1:1600 1280x10240.294 מ"מ גודל נקודה 300וcd/m²
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר סבבה ניראה שכולם אומרים שהוא פצצה וגם בתמונות הוא ניראה ממש יפה אני יקנה אותולגבי הלחצן ברגלית מה אני אמור לעשות ללחוץ עליו??
פורסם 2006 במאי 3119 שנים לגבי הכפתור, מכיוון שאתה בוודאי לא תרצה לשבור לו תצורה, ותאמין לי זה דבר די קל אתה מצמיד את העיגול למסך, ואז הכפתור נעשה משוחרר, לחץ אותו פנימה, והופ הרל משתחררת לפני שתפתח את העטיפה של המסך אתה כבר תראה הוראות איך לשחרר את הרגל
פורסם 2006 במאי 3119 שנים התכוונתי לחלק התחתון של המעמד(רגלית) צילמתי אותה כאן מסומן הכפתור, החלק השחור אתה לוחץ לכיוון המסך כשהוא מקופל כמו שבתמונה והכפתור נעשה לחיץ והמסך משתחרר
פורסם 2006 ביוני 119 שנים למה אתם מגרים אותי לקנות את המסך הזה?! אני צריך לחסוך ללימודים אקדמאיים... :
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אף אחד לא שם לך אקדח ברקה ואמר לך לקנות את המסך ב24 שעות הקרובות סה"כ נותנים פה חוות דעת והמלצות. כיוון שלמסך הזה יש לא קצת יתרונות, הגיוני שימליצו עליו בפורומים :
פורסם 2006 ביוני 119 שנים התאורה שלא לא משהוא במיוחד עים רוצים להישתמש בו במקום מואר ותריסים פתוחים.דן
פורסם 2006 ביוני 119 שנים אתה יכול לפרט? מה קורה אם המסך עומד בדיוק עם חלקוהאחורי של החלון והצג עצמו לכיוונך?יש בעיות של צפייה או בהירות?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים יהיו בעיות במצב כזה עם כל מסך כולל מסך CRT. התופעה נקראת BackLightingוהיא הורסת הכי הרבה תמונות לצלמים חובבים שלא יודעים לצלם(בהתחלה).העין שלך רואה את האור החזק מאחורי החלון אז השריר שהתוך העין מכווץ את האישוןכדי שיכנס פחות אור ולא תסתנוור אבל בגלל שנכנס פחות אור אתה רואה את המסך פחות טוב.חוץ מהנתונים של המסך כגון יחס הניגודיות שלא נכונים לגמרי (היחס מושג בעזרת DFC) המסךנחשב טוב ברמת המחיר, כרגע הוא מציע יותר מהמתחרים.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים זה בכל מסך ככה בעיקרון שיש נגיד קרני שמש על המסך אז לא רואים הכי טובגם ב CRT וגם ב LCD של הנגן שיש לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.