פורסם 2006 ביוני 219 שנים משחק ענק התחלתי לשחק לפני שעה וחצי ואני כבר בחלק הרביעי :'(ולמה אני משחק עם AA ו HDR?!?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הוא מתכוון לזה שבד"כ אי אפשר להפעיל HDR ביחד עם AA.והתשובה היא זה שאתה יכול לעשות את זה כי Valve פיתחו שיטה מיוחדת משלהם לישום ה- HDR בצורה קצת שונה, ובכך מאפשרים לך גם HDR וגם AA.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים FP - floating point16bit floating point per component, 64bit per pixelהכרטיסים של nVIDIA לא מסוגלים לעשות MSAA על הפורמט הזה.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים יש HDR והם הרסו עשו אותו כמו שכולם אוהבים im feeling bloomy.וד"א לפי הסרטון טריילר בסוף נראה שבEP2 משחקים עם אליקס.לא נראה לי שעל זה אני מדבר.משהוא שקשור להצללה יותר מציאותי, תראו את הביקורת ווידאו ש ל גיים-ספוט.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כל האקשן יהיה כשתצא מהבניין הדפוק הזהסיימתי את המשחק- משחק מדהים וכמו שאמרו כבר הרבה, הוא די קצר :-\
פורסם 2006 ביוני 319 שנים באמת הקטע בתוך הביניין הוא דיי מעצבן, אבל הוא חלק הכרחי בעלילה..האקשן שמחוץ לביניין הוא מעולה
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אז כמה זמן בערך לקחת לכם לסיים את המשחק ( בשעות ), ולכמה ימים חילקתם את זה?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים עוד לא סימתי אבל הגעתי רחוק ובינתים מישחק טוב זה לא חוזר על עצמו כל הזמן כמו הרבה מישחקים אחרים וצריך ליפעמים לחשוב במקומות הנכוניםאבל הרוב פעולה בלי לחשוב הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.