פורסם 2006 ביוני 119 שנים כך המשחק יקרא?Half Life 2 - Episode one?לא קצת מפגר אחרי שיצא לפני שבועיים על אותו מנוע משחק שנקרא SIN - Episodes
פורסם 2006 ביוני 119 שנים כך המשחק יקרא?Half Life 2 - Episode one?כן ויש 3 פרקים השלישי יצא בסוף 2007 השני נירה לי בסוף 2006
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מה כבר המשחק הזה יכול לחדש?אתה יודע שלא תמיד צריך לחדש, אפשר פשוט לתת לך אותו דבר ממוצר מעולה.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים HL2 היה מדהים, אבל ה sin episodes היה גועל נפש אולי כבר המנוע עשה את שלולא, זה הכל עניין של תקציב וכישרון.בHL השקיעו המון בעיצוב של הדמויות והשלבים, המנוע עצמו לא כזה מדהים רק טקסטורות טובות ועיצוב גאוני.SIN היה הרבה פחות מושקע.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מה זה ה-SIN הזה שאתם מדברים עליו ואיך הוא קשור ל-HL2 חוץ מזה שיש להם אותו מנוע גרפי?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מה זה ה-SIN הזה שאתם מדברים עליו ואיך הוא קשור ל-HL2 חוץ מזה שיש להם אותו מנוע גרפי? התרגום המילולי של sin לעברית זה חטא ובהאף לייף2 גורדון פרימן חוטא הרבה. תעשה 1+1 ותבין.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מצטער, לא הבינותי.זה חבילת הרחבה של HL2? אני רוצה לדעת מה זה ואחר כך אני יחשוב על קשר עלילתי מסויים.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים סין הראשון היה משחק מפגר שהגרפיקה שלו הגעילה אותי והיה קשה למצוא מה לעשות שםאולי בגלל שזה היה על המנוע המעפן של קוויק 2השחק היחיד שסבלתי על המנוע הזה הוא הרטיק(דמו)
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מצטער, לא הבינותי.זה חבילת הרחבה של HL2? אני רוצה לדעת מה זה ואחר כך אני יחשוב על קשר עלילתי מסויים.אין שום קשר בין השנייםSIN היה משחק שיצא בעבר,זכה לביקורות טובות ונכשל בקופותעכשיו הם החליטו לשחרר את משחק ההמשך,אבל במקום לשחרר אותו כמשחק שלם,הם משחררים אותו בפרקים פרקים דרך הSTEAM[והוא מבוסס על מנוע הסורס]מה הקשר בין HL2 לSIN EPISODES?ש-HL2 הולך להיות משוחרר מעכשיו רק בפרקים,בדיוק כמו SIN EPISODESואם להתייחס לפרק הראשון שיצא בסדרת SIN EPISODES-הרעיון הזה הוא חרא.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים הבנתי, תודה.לעומת זאת, אני מצפה שהחלוקה לפרקים של המשחק, תיהיה טובה מאוד.כל פעם יוסיפו לנו עוד שלבים בלי לשנות את הבסיס של המשחק שכל כך מוצלח.
פורסם 2006 ביוני 119 שנים ביקורת ראשונה על EPISODE ONE:http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65249
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.