פורסם 2006 במאי 3119 שנים יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן Cאני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-Dאיך אני עושה את זה?אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת).תודה מראש לכל העוזרים!!!נ.בעשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אם אתה רוצה לשנות את גודל המחיצות ללא שום תוכנה מיוחדת בשביל זה תצטרך למחוק את כל ההרד דיסק ולבנות אותו מחדש.זה יהיה די טיפשי לעשות.Partition Magic תעשה את העבודה. תוכל לשחק עם הגדלים ותוכל לבנות\למחוק מחיצות. ולשנות גדלים. מבלי לפגוע במערכת ההפעלה.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר אם אתה רוצה לשנות את גודל המחיצות ללא שום תוכנה מיוחדת בשביל זה תצטרך למחוק את כל ההרד דיסק ולבנות אותו מחדש.זה יהיה די טיפשי לעשות.Partition Magic תעשה את העבודה. תוכל לשחק עם הגדלים ותוכל לבנות\למחוק מחיצות. ולשנות גדלים. מבלי לפגוע במערכת ההפעלה.הבנתי, תודה!יש לך אולי איזה לינק לתוכנה, כי אני לא מוצא.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר יש לי עוד שאלה:אני רוצה ש-DVD שלי יהיה כונן E והכונן החדש שאני פותח יהיה D, אבל ה-DVD כבר הוא D.יש אפשרות לשנות את זה?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר control panel>administrative tools>computer managment>disk managmentאפשר בעברית?עריכה:---------------------הסתדרתי תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.