עבור לתוכן

בבקשה צריך עזרה בקשר ליצירת קובץ imega שהורדתי מהאימיול!!

Featured Replies

פורסם

הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו

בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?

פורסם

ברגע שתחלץ ממנו את הקבצים הוא כבר לא יהיה BOOTABLE עדיף לך לצרוב אותו כקובץ IMG בנרו וזהו

פורסם

למה שהוא יפסיק להיות BOOTABLE?

פורסם
  • מחבר

בקשר לתגובה הראשונה מה צריך לעשות ברגע שנכנסתי לאתר שהבאת לי ? האם אני צריך להוריד את התוכנה שציינת משם? אם תוכל לפרט אני אשמח.

בקשר לשנייה האם ניתן לצרוב אותו כ image שאני יודע שהוא קובץ winrar ?

פורסם

למה שהוא יפסיק להיות BOOTABLE?

כי ברגע שהוא נפתח על ההרד דיסק הוא מפסיק להיות BOOTABLE

פורסם
  • מחבר

אז איך אני כן עושה אותו bootable? בקיצור האם אני צריך לחלץ אותו מה winrar ? אם כן איך מהקבצים שחילצתי אני יוצר דיסק איתחול?

פורסם

למה בכלל הורדת אותו כ-RAR..

אולי תבדוק בכל זאת אם הוא ISO? בטוח שהוא RAR? זה שניתן לפתוח או עם WINRAR לא אומר שהוא בהכרח RAR.

פורסם
  • מחבר

אחי זה קובץ winrar 100% .

פורסם

ומה יש בפנים? אולי בפנים יש ISO?

יתכן שהדיסק הנ"ל אינו BOOTABLE בכלל.

פשוט אף אחד לא היה מפיץ WINDOWS בקובץ RAR..

פורסם
  • מחבר

בתוך הקובץ יש DOTNETFX, קובץ I386, קובץ SUPPORT, VALUEADD ,SETUP, WIN51 ,WIN51IP.SP2 ,WIN51IP ,DOCS

פורסם
  • מחבר

בתוך הקובץ יש : קובץ DOCS, DOTNETFX , SUPPORT ,I386 ,VALUEADD, AUTORUN , SETUP, WIN51, WIN51IP, WIN51IP.SP2.

פורסם
  • מחבר

בתוך התיקייה יש קבצים : WIN51IP.SP2, WIN51IP, WIN51, SETUP, AUTORUN, VALUEADD, SUPPORT, DOTNETFX, DOCS, I386

פורסם
  • מחבר

האם אני יכול לחלץ את הקבצים ואז להפוך אותם לקובץ אחד של iso?

פורסם

אם בתוך קובץ הראר יש את הקבצים שציינת אז הוא לא BOOTABLE

אבל עד כמה שאני זוכר (וזה בערבון מוגבל) יש אפשרות לצרוב את הקבצים כ BOOTABLE DATA בנרו אבל אני מסופק אם זה יעבוד - הייתי לוקח IMG וזהו בלי להסתבך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים