פורסם 2006 ביוני 119 שנים אז יש לך בעיהאני לא יודע כמה הזלמן יעזור לך פהעריכה:רגע אמרת שאתה על OC לא?OC קליל או אגרסיבי?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אהה אוקיחשבתי לכרטיס מסךהכרטיס מסך בסטוק לא?הוא חםאולי תחפש בגוגל את הכרטיס הספציפי של (חברה ודגם) ותראה אולי זה בעיה מוכרת אצל עוד אנשיםואולי יש פתרון תחפשתנסה גם לנקות את המאוורר של הכרטיס אולי הוא מלא אבק
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הוא אוכל מחשבים בכלל הטקסטורות הדפוקות שעשו לו .. רק EA מסוגלת לעשות את זה .. אבל משחק סוס .. במיוחד ברשת ..תנסו
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר אהה אוקי חשבתי לכרטיס מסך הכרטיס מסך בסטוק לא? הוא חם אולי תחפש בגוגל את הכרטיס הספציפי של (חברה ודגם) ותראה אולי זה בעיה מוכרת אצל עוד אנשים ואולי יש פתרון תחפש תנסה גם לנקות את המאוורר של הכרטיס אולי הוא מלא אבק הכרטיס מסך בסטוק, הוצאתי אותו וניקיתי כמה שאפשר את המאוורר ואת הסינק בקצת פוווו... אבל אי אפשר להוציא יותר מדי אבק מהסינק כי הוא מוגן ע"י פלסטיק.. ממש גאון מי שבנה את הקירור
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כן אני יודע על מה אתה מדבר לפעמים אני חושב לעצמי: חברות כאלה גדולות ולא יכולים להשקיע קצת יותר בקירור נורמלי בקיצור אחי אני לא יודע עד כמה הזלמן יעזור לך פה לפי דעתי הבעיה לך פה זה הטמפ' (ואם הוא על 75 עם מזגן!! אז זה לא ממש טוב) אני לא מקצוען אז אל תיקח את המילה שלי כקדושה חוץ מזה נגמרו לי הרעיונות
פורסם 2006 ביוני 319 שנים חחחחחח אני רואה שכסף זה לא בעיה אצלך :lol: תנסה לבקש עזרה בפורום תצוגה וגראפיקה אולי זה בעיה קטנה יותר מה שאתה מנסה לעשות פה זה לפתור את הבעיה בכח ולא במח במקום לקנות קירור יותר יקר תנסה לבקש שם עזרה ואולי ימצא לך פתרון יותר קל כי בסה"כ אתה בסטוק! בסטוק לא אמור להיות כזה טמפ' גבוהה אלא אם כן יש משהו שם שלא מתפקד כשורה (מאוור תקוע, דרייבר לא מתאים, סרקולציה נמוכה של אויר במארז וכו'...)
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר חחח ממש .. הלוואי שזה היה ככה.. פשוט אני חוסך כספים כבר מהיסודי כמו מוקי הילד הקמצן אני אשאל אותם כי באמת חבל להוציא סתם כסף. דרייבר זה לא - בדקתי כמה גרסאות. המאוורר עובד - בדקתי, וגם אם הוא לא היה עובד הכרטיס היה נחרך ממזמן. סירקולציה יכול להיות למרות ש2X120MM + 92MM בדלת זה נראה לי בסדר :\ (ה92 הוא בדלת, והוא מכניס אוויר). נראה כבר אולי נעה יעשו לי ג'סטה ויבדקו את העניין. אני אסדר את הכבלים עוד יותר (למרות שהם די מסודרים ואמצע המארז ריק מכבלים).
פורסם 2006 ביוני 319 שנים המאוור של הכרטיס יכול להיות קצת תקוע בלי שישרף הכרטיספשוט מלא אבקאו שהציר שלו חלוד או אלוהים יודע מה עוד יכול להיות שםהסירקולציה לא קשורה לכמות המאוורים והגודל שלהםיכול להיות לך 5 מאוורים 120 אבל אם כולם מלאים אבק וכל המארז מלא כבלים אז לא יהיה לך סירקולציה טובה אתה מבין?תנסה לנקות את כל המאווררים מאבקתוציא אותם ותרסס אותם מבפנים בקצת שמן סיכה (קצת לא הרבה!)תנסה לאגד כבלים עם אזיקונים ולהחביא אותם מאחורי כונני הIDE או הפלופי כל מיני דברים כאלה יכולים לעזור לךואחרי זה אם כלום לא עובד תפנה לפורום תצוגה וגראפיקה לעזרה יותר מקצועית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.