עבור לתוכן

שאלות על מספר חברות בתחום הקולנוע הביתי

Featured Replies

פורסם

שמע, גם אני נמצא בבעיה שלך, רק שאני יותר עמוק (אין לי מגבר..)

אם אתה רוצה מערכת לוייניים וסאב אז יש את הימאאה NSP-220 אבל אומרים שהם לא משהו... עולים כ1500 ואפילו פחות במכרזים..

יש גם HSC-1 של אינפינטי עולים כ1900 שקל...

ויש גם סטיליסטים וסאב של ג'מו שעולים משהו כמו 2000 וקצת

פורסם

וופר של 6 אינצ' זה ממש נמוך ולא יוכל לתת לך שום ביצועים .

אני יכול להקריא לך מהרמקולים שלי !

רגישות 89 DB זה החולשה שלהם ! לכן אמרתי הם צריכים מגבר טוב ברמת הימאהה RXV 620 !

טווח תדרים (היתרון הענק שלהם בגלל שני הוופרים הענקיים ! 10 אניצ' כל אחד) 14 HZ ----> עד 30 KHZ בגלל שיש גם טויטר רגיל וגם

שופר !

הספק - 150 וואט RMS

זה זוג הקדמיים שהם הכי חשובים .

הם גדולים מאד כבדים מאד בנויים יפה ואיכותי

אחריות 5 שנים !

כמובן טרמינל זהב וגם ספייקים לרצפה .

זה נשמע כמו פרסומת אבל באמת שזה הרמקולים הכי טובים להתפשר !!!!! הם לא זבל , אני עד היום משתמש בהם למרות שיש לי

מערכת חדשה פיצוצית !

פורסם
  • מחבר

אבי אמר את זה לגבי הוופר של אומגה אודיו ::)

ושלpeerless יש 10 אינץ' .

בגלל זה אני לא בטוח , אין להם אתר , מפרט או משהו דומה !

פורסם

אני מרים ידיים !

שאבא שלך יקנה מה שהוא רוצה , זהו

פורסם
  • מחבר

חחחח , הוא לא הולך עליהם בסוף , הלכנו לכמה חנויות והוא יחשוב עליהם , אני התרשמתי לרעה מkoda , ומצאו חן בעיני dantax ו jamo

פורסם
  • מחבר

הבהרה: זאת לא הקפצה

בסוף קניתי רסיבר קנווד v70-50 ורמקולים של dantax אשר שמעתי בחנות לפני זה .

תודה לעוזרים , סאב וופר נקנה בהמשך ( לא צריך לעשות הכל ביחד ;D )

פורסם

תתחדש ותההנה!

פורסם
  • מחבר

תודה ;)

פורסם

אני קניתי רמקולים של PEERLESS ב-800 שקל ממכירה פומבית והם אחלה של רמקולים (יחסית למחיר וכול המערכת היא 550וואט RMS ) אני קניתי גם איזה סאבוופר ב 400 שקל 15 אינצ והבצועים באחלת מעולים אז אני מציע פירלס עם סאבוופר דרך אגב שומעים אפילו יותר טוב מבקלנוע

פורסם

אני קניתי רמקולים של PEERLESS ב-800 שקל ממכירה פומבית והם אחלה של רמקולים (יחסית למחיר וכול המערכת היא 550וואט RMS ) אני קניתי גם איזה סאבוופר ב 400 שקל 15 אינצ והבצועים באחלת מעולים אז אני מציע פירלס עם סאבוופר דרך אגב שומעים אפילו יותר טוב מבקלנוע

נכווון.... שכחת עוד משהו אולי?

זה שאתה חושב שהם נשמעים מעולה זה לא אומר שגם אחרים חושבים, כל אחד והאוזניים שלו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים