עבור לתוכן

פלסטינים העם הנאור בעולם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

milf היה מקבל באן מזמן אם זה היה חל על כולם.

HOLY CRAP...

אני לא מאמין לאיזה רמה הגעת.

ואני לא מצליח עדיין להבין למה אתה משווה הומואים לסקס עם חיות (שכחתי את המונח)?

בגלל ששני הדברים פעם היו לא חוקיים ואחד מהם הפך לחוקי, אז זה אומר שגם השני יהפוך לחוקי כי שניהם מדברים על סקס?

איזה מין חשיבה עקומה יש לך?

נכון ושני גברים שמזד*נים בלי תכלית זה הגיוני :s07: יש כלל כזה במשפט כמו גזרה שווה נראה לי שפה הוא תופס

וקוראים להם זאופילים

תשמע אני באמת סבלני איתך, אבל אם אתה באמת לא מצליח להבין את ההבדל אז יש לך בעיה רצינית של להבדיל בין טוב ורע.....

אני מדבר על המושג הבסיסי ביותר של חברה אנושית לפני חוקים ולפני מדינה אפילו.

אתה לדעתי צריך שיחה רצינית עם מישהו מוסמך.... אולי יכנס לך משהו לגולגולת בכל זאת

ורק כדי שתהיה בעיניינים אחת הבעיות הכי קשות של המין האנושי היום היא ההתרבות ....... ולא חוסר הריבוי

להבדיל בין טוב לרע נקרא גם בשם מדע האתיקה או תורת המוסר אתה יודע שלפני 100 שנה הומואים היו מחוץ למעגל המוסר

• תגובות 42
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון ושני גברים שמזד*נים בלי תכלית זה הגיוני :s07:.

וקוראים להם זאופילים

הגיוני? לא, אבל מובן כן,

גם סאדו מזו לא הגיוני, אבל זה מובן, יש אנשים שזה מה שעושה להם את זה.

זאופילים זה גם לא הגיוני וגם לא מובן כי זה לא חוקי לקיים יחסי מין בלי רשות מהצד השני.

אני בכלל לא מבין למה מנסה להבין אותך, זה ברור שאתה עדיין לא בוגר מספיק נפשית.

פורסם

הם מהוים סכנה להמשך המין האנושי כי הם לא מתרבים טוב נו אז פעם גם הומואים היו מחוץ לחוק ואז בהולנד קמה מפלגת הומואים ואחרי מאה שנה יחסים הומואים הפכו לחוקים בכל(או לפחות ברוב) מדינות אירופה אז אנחנו מדברים על המפלגה הפדופילית שגם קמה בהולנד (ראה תחילת שירשור) שרוצה לשנות תחוק ואני לא רואה שום בעיה עם זה ואחרי זה עוד אומרים לי שאני עם עדות קדומות :screwy:

גם עקרים מהווים סכנה למין האנושי? ואנשים שמשתמשים בקונדומים?

פורסם
  • מחבר

הגיוני? לא, אבל מובן כן,

גם סאדו מזו לא הגיוני, אבל זה מובן, יש אנשים שזה מה שעושה להם את זה.

זאופילים זה גם לא הגיוני וגם לא מובן כי זה לא חוקי לקיים יחסי מין בלי רשות מהצד השני.

אני בכלל לא מבין למה מנסה להבין אותך, זה ברור שאתה עדיין לא בוגר מספיק נפשית.

טוב אני יכול להגיד גם הפוך לגבך ותגיד אתה צימחוני במקרה כי אם לא אני ממש לא מבין למה להרוג חיות לצורך הנאה מותר ולז**ן אסור

גם עקרים מהווים סכנה למין האנושי? ואנשים שמשתמשים בקונדומים?

נכון לגבי עיקרים אין להם ממש ברירה וגבי אלא שמשתמשים בקונדום אז נראה לי שרובם בסופו של דבר כן יחיליטו להוליד ילדים לא כך?

פורסם

למה אתם ממשיכים להתווכח עם אדם שמצד אחד טוען שהומוסקסואליות

זאת מחלה ומצד שני חושב שפדופיליה זה בסדר?

יש את האנשים האלה שפשוט צריך לקוות שיפגעו בתאונת דרכים קטלנית,

כי המוח שלהם במצב כ"כ מנוון שזאת תהיה טובה לאנושות

פורסם

עוד הפעם גבר אני מבין מאיפה אתה לוקח את הדעה שלך שפדופיליה ישר קשור לאונס ופשע אבל זה לא תמיד נכון ויש הרבה בנות בנות 16 ואפילו 15 יותר "מלומדות" במין מאנשים בני 25 והם עושות את זה למרוות שזה לא חוקי לכן צריך לשנות תחוק באופן כללי אני מתנגד לפידופליה מאותה סיבה שאני מתנגד להומואים וזה מבחינה מוסרית בנוסף הם מהוים סכנה לקיום האנושי ומהוים מטרד(חלקם)

ולגבי המחקר הזה שמצא שהומואים מהוים 12% נראה לי שהוא נערך באנגליה שכידוע אחוז ההומואים באקדמיה שם גדול מאוד

בנות 15-16 זה לא פדופיליה... בד"כ פדופילים לא עורים את ה13, ובגיל כזה גם אם הילדה מסכימה, זה לא בסדר. לילדים שמקיימים יחסי מין בגיל כזה (13 ומטה...) יש משהו ממש דפוק בראש שצריך לטפל בו. קיום היחסים רק מחריף את הבעייה- ואם היחסים ללא בהסכמה אז הפגיעה רק משמעותית יותר.

זה הפשע של הפדופילים.

הומואים לא פוגעים יותר מנשים שמניקות במקומות ציבוריים... לא נעים לראות את זה, אבל זה לא יהרוג אותך...

פורסם

הומואים לא פוגעים יותר מנשים שמניקות במקומות ציבורייםבית שלהן...

פורסם
  • מחבר

למה אתם ממשיכים להתווכח עם אדם שמצד אחד טוען שהומוסקסואליות

זאת מחלה ומצד שני חושב שפדופיליה זה בסדר?

יש את האנשים האלה שפשוט צריך לקוות שיפגעו בתאונת דרכים קטלנית,

כי המוח שלהם במצב כ"כ מנוון שזאת תהיה טובה לאנושות

אני לא אומר שפידופליה זה בסדר אבל אני חושב שצריכה להיות להם גזירה שווה

והמוח שלי תפו תפו תפו בסדר גמור(אבל אם הקצב המטורף של הטכניון ימשיך לא נראה לי שלהרבה זמן)

בנות 15-16 זה לא פדופיליה... בד"כ פדופילים לא עורים את ה13, ובגיל כזה גם אם הילדה מסכימה, זה לא בסדר. לילדים שמקיימים יחסי מין בגיל כזה (13 ומטה...) יש משהו ממש דפוק בראש שצריך לטפל בו. קיום היחסים רק מחריף את הבעייה- ואם היחסים ללא בהסכמה אז הפגיעה רק משמעותית יותר.

זה הפשע של הפדופילים.

הומואים לא פוגעים יותר מנשים שמניקות במקומות ציבוריים... לא נעים לראות את זה, אבל זה לא יהרוג אותך...

אני דיברתי על המפלגה והמפלגה רוצה לאפשר קיום יחסי מין עם ילדים בני.בנות 12 ומעלה

מתחת לגיל 12 גה עלול לגרום נזק גופני לילדים לכן פה זה בטוח לא יהיה נכון לאשר אבל מעל גיל12 אפילו 13 זה משהוא שהוא לא מוסרי אבל אני לא רואה הרבה הבדל בין זה לגי משכב זכר

פורסם

אתם שוכחים משהו מאוד חשוב.

בקטע של הומואים/לסביות, הם באמת רוצים לפתח מערכת יחסים, ומנסים להגיע עם זה לאנשהו. שבן/בת הזוג נפרד/ת מהם, הם חווים שברון לב כמו כל סטרייט אחר.

מצד שני, פדופיליה זה דבר אחר, זה רק לראות בילדה קטנה/ילד קטן סקס מזדמן. תגיד לי, מה בדיוק יש לגבר בין 20 ויותר במשותף עם בת 12? הם יוכלו לקחת את זה לאנשהו? לא. לכן זה נחשב ניצול, ובצדק לדעתי. הולנדים זה עם מוזר מדי |:

*הבהרה- צביקה פיק הוא מקרה חריג ביותר של היפי בן מעל 50 עם נעל בת 19, וששני הצדדים אהבלים, כולם שמחים.

(לא לקחת ברצינות, כמובן שאין לי שום דבר נגד צביקה פיק D: )

פורסם
  • מחבר

אתם שוכחים משהו מאוד חשוב.

בקטע של הומואים/לסביות, הם באמת רוצים לפתח מערכת יחסים, ומנסים להגיע עם זה לאנשהו. שבן/בת הזוג נפרד/ת מהם, הם חווים שברון לב כמו כל סטרייט אחר.

מצד שני, פדופיליה זה דבר אחר, זה רק לראות בילדה קטנה/ילד קטן סקס מזדמן. תגיד לי, מה בדיוק יש לגבר בין 20 ויותר במשותף עם בת 12? הם יוכלו לקחת את זה לאנשהו? לא. לכן זה נחשב ניצול, ובצדק לדעתי. הולנדים זה עם מוזר מדי |:

*הבהרה- צביקה פיק הוא מקרה חריג ביותר של היפי בן מעל 50 עם נעל בת 19, וששני הצדדים אהבלים, כולם שמחים.

(לא לקחת ברצינות, כמובן שאין לי שום דבר נגד צביקה פיק D: )

תקשיב אני יביא לך דוגמא מאוד קרובה ללבי ההורים שלי המרווח ביניהם הוא 10 שנים ואתה יודע שלאהבה אין גיל ולי זה נראה יותר טבעי שגבר בן30 וילדה בת 14 יהיו זוג מאשר שזוג גברים יהיה זוג אם כי 2 המקרים מהוים חריגה

פורסם

כי זה פשוט נראה לך ששני גברים זה לא טבעי.

מה עם 2 נשים? נכון שזה פתאום נראה הרבה יותר "בסדר"?

10 שנים זה יכול להיות בסדר, תלוי מתי הם הכירו.

בין בן 30 ובת 20 יהיה הרבה במשותף. בין בן 20 ובת 10, שום דבר לא יהיה משותף.

פורסם

חברה, שימו לב מה נושא הדיון.

סטיתם לגמרי ממנו.

פורסם
  • מחבר

חברה, שימו לב מה נושא הדיון.

סטיתם לגמרי ממנו.

טוב אני פותח דיון חדש מי שרוצה שיצתרף

Pika007

אני יענה לך שם

המשך הדיון

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184559.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים