עבור לתוכן

משכב זכר\נקבה מול משכב צעיר\צעירה

Featured Replies

פורסם

המשך מפה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0

כי זה פשוט נראה לך ששני גברים זה לא טבעי.

מה עם 2 נשים? נכון שזה פתאום נראה הרבה יותר "בסדר"?

10 שנים זה יכול להיות בסדר, תלוי מתי הם הכירו.

בין בן 30 ובת 20 יהיה הרבה במשותף. בין בן 20 ובת 10, שום דבר לא יהיה משותף.

אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים

ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש

http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע - שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באף אחד. חיה ותן לחיות.

הומואים ולסביות לא פוגעים באף אחד, ולכן שיעשו מה שהם רוצים.

פדופילים פוגעים בילדים בני 12.

אם אתה לא רואה את זה פשוט אין פה איך להמשיך את הדיון.

פורסם
  • מחבר

תשמע - שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באף אחד. חיה ותן לחיות.

הומואים ולסביות לא פוגעים באף אחד, ולכן שיעשו מה שהם רוצים.

פדופילים פוגעים בילדים בני 12.

אם אתה לא רואה את זה פשוט אין פה איך להמשיך את הדיון.

גם הומואים ולסביות יכולים להיפגע נפשית בדיוק כמו ילדים אצל ילדים זה אולי יותר קל אבל בכל זאת אני לא רואה סיבה להבדיל בין 2 המקרים אם זה אסור אז גם זה אמור להיות אסור ואם להפך אז הכל להפך

פורסם

הומואים ולסביות עושים את מה שהם עושים מרצון והבנה. ילדים בני 12 לא.

פורסם

משהו אצלך לא בסדר - ילדה בת 12 היא עדיין ילדה וקטינה ואין לה את הבגרות הנפשית ולפעמים גם את הפיזית כדי לקיים יחסי מין. לעומת זאת לשני גברים בני 20 למשל יש את הבגרות והם מבינים מה עושים לכן מותר להם לקיים יחסי מין.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי סביב מה הדיון? :silly:

פורסם

מישהו יכל להסביר לי למה אתם מתווכחים עם מישהו שבשבילו זה בסדר כשגבר בן 22 מקים יחסי מין עם ילדה בת 12?

(אני בטוח שזה די בסדר בשבילו גם היא היתה בת 9 )

פורסם
  • מחבר

מישהו יכל להסביר לי למה אתם מתווכחים עם מישהו שבשבילו זה בסדר כשגבר בן 22 מקים יחסי מין עם ילדה בת 12?

(אני בטוח שזה די בסדר בשבילו גם היא היתה בת 9 )

איזה מעצבן אתה זה ממש לא בסדר אבל אנחנו לא דנים פה על האם זה בסדר או לא אלא מה ההבדל בין הומואים לפדופיליה כבר אמרתי לך את זה בדיון הקודם עליך נאמר

"תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר, לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח"

אכן היקום מנצח ואתה דוגמא חיה לכך

פורסם

הומואים ולסביות עושים את מה שהם עושים מרצון והבנה. ילדים בני 12 לא.

אם אתה לא רואה שזה לא בסדר...

פורסם
:screwy: :screwy: :screwy:
פורסם

מישהו יכול להסביר לי סביב מה הדיון? :silly:

הפותח של הת'רד מנסה להצדיק פדופילים ולהכפיש הומולסביים.

פורסם
mooo2ai.jpg
פורסם

הפותח של הת'רד מנסה להצדיק פדופילים ולהכפיש הומולסביים.

למקרה הזה אין שום קשר לפדופיליה, יש הבדל גדול בין קיום יחסי מין עם קטין לפדופיליה.

ברגע שמגיעים לגיל של בגרות מינית ולפי תמונות הילדה היא הגיע אליו בערך בכיתה ה' זה כבר ממש לא פדופיליה, סטטיסטית לא יקרה מצב שבו 30 אנשים בבסיס אחד פדופילים.

חרמנים שנותנים לכיפה שלהם לשלוט בהם כן, פדופילים במקרה הזה ממש לא.

פורסם

חכה שתהיה לך ילדה בגיל הזה, אז תשפוט ומרבית הילדות בכיתה ה' רוצות לשחק בקלאס ולא בבולבול.

ובקשר לטיעון שהומואים מאיימים על האנושות - למי אתה מבלבל את הביצים? האנושות מאיימת על הכוכב כולו כי היא מתרבה מהר מדיי. יש פיצוץ אוכלוסין בעולם והמשאבים הטבעיים של הכוכב הזה לא עומדים בזה בגלל זה יש פערי מעמדות עצומים בחברה ואנשים שמתים כמו זבובים מרעב, מחלות ואיתני טבע ברחבי העולם. אם 50% מהאוכלוסיה היו הומואים ולא מתרבים, תאמין לי, זה היה עולם יפה יותר (הם גם היו עושים להכל MAKEOVER...).

פורסם

אמרתי שהומויים מאיימים על האנושות?

פשוט אמרתי שהמקרה שקרה בבסיס חיל האוויר לא קשור לפדופיליה בגרוש, אם היא הצליחה לשכנע אותם שהיא הייתה בת 16 גם אם הם ידעו אחרת היא נראת מספיק משכנע. פדופילים לא רוצים לשכב עם מישהו שהגיע לבגרות מינית זה כל הקטע, מה לעשות שיש בנות 12 שנראות כמו ילדות בנות 18 ויש ילדות בנות 18 שנראות כמו בנות 12. וכן אם תיהיה לי ילדה ורק מישהו יסתכל עליה כשהיא תיהיה בגיל הזה הוא יגלה בדיוק תוך כמה שניות יריחו פורק מחסנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים