פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים היי,אני מנסה להתקין Win95 "מאפס", לאחר פורמט. כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, אבל אני לא זוכר איך לכל הרוחות הפעלתי את ה- Cd-Rom ב- DOS. אין לי מושג מהו ה- String של ה- CD שלי ב- Mscdex.exe.אשמח לעזרה.
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים תבדוק ב-config.sys...וחוץ מזה, פשוט תשיג דיסקט הפעלה של Win98, הוא כולל כבר תמיכה בכל סוגי הסידירומים...יש אתרים שאתה יכול להוריד מהם דיסקטים כאלה, במקרה שאין לך דרך להשיג אחד כזה.
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים מחבר תודה לשניכם - ניסיתי, אבל זה לא עבד :-/אני צריך איכשהו ליצור דיסקט שגם יעשה Reboot למחשב, וגם יפעיל את ה- CD שלו.אני לא יכול להשתמש בדיסקט הפעלה של Win98 בגלל שהוא יוצר מן הרד דיסק וירטואלי שיוצר תקלה בעת ההתקנה של Win95.
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים 1. צור דיסקט אתחול של 95format a:/s2. העתק את הקובץ mscdex.exe ואת הדרייבר של ה CD-ROM לדיסקט3. הוסף את השורות הבאות:Autoexec.bat - mscdex.exe /d:mscd001Config.sys - device=a:\mscdex.exe /d:mscd001config.sys - device=a:\xxxx.sys ש-XXX זה הדרייבר של ה CD-ROM
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים מחבר אז זהו, אין לי את הדרייבר של ה- Cd-Rom. אם היה לי לא הייתה בעייה.אגב, ניסתי כבר mscd001, אבל זה לא עבד.
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים אתה יודע לפחות איזה CDROM יש לך ????לגבי הכונן הוירטואלי שיוצר הדיסקט איתחול של 98אין בעיה לבטל אותותמחק את הקובץ Setramd.batאות את השורה המתייחסת אליו מתוך ה Autoexec.bat
פורסם 2001 בדצמבר 923 שנים מה שלא יהיה אתם מבזבזים זמן יקר, מזמן הפסקתי להשתמש בהגדורת ידניות לסידירום הייתי עושה זאת פעם,אבל מאז יש דיסקט הפעלה, 95 ובכלל עדיף 98 או ME, זה עובד,מה הקשר בין דיסקט הפעלה לגרסה שאתה מתקין ?יום יום אני משתמש בזה ומעלה עם BOOT של WIN98,אח"כ מעתיק CABS מהסידירום לדיסק קשיח ומשם יכול להתקין בלי בעייה,אם אתה לא מאמין תנסה. לי זה עובד.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים אלון היקר !!ככל הזכור לי לחלונות 95 דיסקט איתחול אין תמיכה ב CD-ROMאלא רק מ 98 והילך !!תקן אותי אם אני טועה !
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים מה שלא יהיה אתם מבזבזים זמן יקר, מזמן הפסקתי להשתמש בהגדורת ידניות לסידירום הייתי עושה זאת פעם,אבל מאז יש דיסקט הפעלה, 95 ובכלל עדיף 98 או ME, זה עובד,מה הקשר בין דיסקט הפעלה לגרסה שאתה מתקין ?יום יום אני משתמש בזה ומעלה עם BOOT של WIN98,אח"כ מעתיק CABS מהסידירום לדיסק קשיח ומשם יכול להתקין בלי בעייה,אם אתה לא מאמין תנסה. לי זה עובד.כתוב פה במפורש יום יום אני משתמש בזה ומעלה BOOT של WIN98,תן לניסיון שלי לעזור לך...
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים אבל מאז יש דיסקט הפעלה, 95 ובכלל עדיף 98 או ME, זה עובד,זה מה אתה כתבת ??? לא ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.