פורסם 2006 במאי 3019 שנים שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת.אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל.*נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה.תודה לכולם
פורסם 2006 במאי 3019 שנים יש לך את הIAUDIO U3 ואת הARCHOS AV700תלוי מה אתה רוצה מהנגן...שיכין קפה או שרק ישמיע מוזיקה ואולי גם וידאו?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר שיכין קפה נשמע טוב אני רוצה שהנגן ישמיע שירים על Volume גבוהה זה חשוב לי. כמו שציינתי עם טעינה על הנגן שלא אצטרך לקנות כל הזמן סוללות. אני לא צריך שהוא ינגן וידאו-בגלל זה אמרתי MP3. אני ישמח לקבל ממכם הצעות גם על מה טוב שיהיה בMP3 לא הבאתי כ"כ הרבה דרישות כי אני לא מבין בנושא. בקשר לנפח אני חושב ש1GB מספיק לא? חשוב לא מאד שיהיה איכותי ולא יתקלקל , בקשר לתקציב אני לא חושב שיש בעיה אבל אשמח לקבל כמה אפשרויות.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה שאמרת MP3 לא אומר שאתה לא רוצה וידאואם התכוונת שMP4 זה לוידא ואז לאאומרים נגן MP3 שמנגן וידאובקשר לבקשה שלך...תיקח את הIAUDIO U3 כמו שאמרתי בלי לדעת אפילו כמה נפח אתה רוצה חחח
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר מה דעתך עליו עם נפח 1GB כדאי לקנות אותו?הוא מנגן וידאו גם?הוא איכותי וטוב? יש אחריות?ואתה מדבר על זה?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2072
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כדאי הוא נגן טוב. הוא מנגן גם וידאו כן.יש אחריות.ווליום גבוה כמו שביקשת יש לו......יותר מידי גבוה.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר מישהו אמר לי שהמחיר חשוד מצאתי אותו ב789 בלינק שהראתי לכם , אין עם זה בעיה?מישהו יודע באיזה חנויות הוא נמכר בארץ? ובגלל דחיה כל שהיא אני מתכנן לקנות אותו עוד חודש עם המשכורת הבאה-יהיה אפשר לקנות אותו נכון? ויהיה כדאי אז עדיין כן?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים זה לא מוזרזה לא חנות אחתרוב החנויות שיש בזאפ מוכרות באותו המחירכלום לא חשודאם התרגלת לנגן הכי טוב שהוא IPOD ושהמחיר שלו גבוה אז תתפלא שיש טובים יותר בפחות
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר OK אז הוא יהיה למכירה עוד חודש?יש מצב שיש אותו ביותר זול?תגיד אתה מכיר את כל הMP3 הרגילים והזולים עם הג'וייסטיק? אז מה הגודל של הנגן הזה ביחס אליהם?האם אני יוכל לראות בו עברית?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים עברית ישאותו גודל כמו הזבל הסיני הזוללמה שעוד חודש הוא לא ימכר?יש חנויות שמוכרות נגנים מלפני 3 שנים וזה נגן יחסית חדש ככה שאין מצב שהוא יעלם פשוט ככהבטח שיש ביותר זול:1.גנוב אם אתה יודע ממישהו2.יד שניה3.חו"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.