פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים יש לי ערוץ פרטי ב Quakenet:DXT# ;D(כן מישה, בשביל זה יצאת לדוג עם המחשב פתוח)יש לי שם בוט L שלא תוכלו לעשות שטויות ;Dעריכה: אל תכנסו לזה בשביל התכנית, כנסו ל HWZutpic אשר ב EFnet
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים טוב אנשים... המגן דוד צריך לצאת לפועל!! אני אישית לא יכול לפתוח שרת כי אני מחובר דרך רשת ואנ י לא יכול לפתוח שרת לשום משחק ברשת... לכן בדיאבלו 2 אני תקוע כי אני לא יכול לפתוח סרבר ושיעזרו (אופס סליחה גלשתי מהנושא) דרושים:7 אנשים (כולל אותי) אחד מהאנשים צריך להיות ספקטור וצריך גם מישהו שיש לו אינטרנט מהיר ויציב (מחשב יציב גם יועיל ) טוב?! :
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אני מוכן כבר שבוע לפתוח שרת!!!!!רק אנשים לא באים!הצלחנו פעם להיות 6 ולא יותר... צריך 7!!!כל מי שרוצה לעזור כנסו ל DXT#(זה ב Quakenet, קבלו שרת אחד uk.quakenet.org)
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אנשים לי אין בעיה אבל מה הבעיה פשוט לפתוח שרת רגיל כמו שכולם עושים לא אם האיי פי ולשחק אני בטוח שזאת לא בעיה להשיג אנשים אני יכול להשיג עוד מישהוא שישחק איתנו אם אין כל כך אנשים.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים יש אנשים , תפתח שרת ctf בשם hwzone עם סיסמא וקבע שעה, תפרסם כאן , ואנשים יבואו.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים טוב אנשים סתכלו מה יצרתי מהתמונה של הכוכב: מה אתם אומרים נכון יפה?! אני מקווה שזה זיעזע אתכם מספיק כי עד שלא יהיה פה מגן דוד זה יהיה המגן הדויד הרשמי של hwz יפרוסם בvgames gamer... טוב נו אני צוחק אבל... אנשים מה הבעיה לעשות מגן דוד?!!!
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים וואי איזה יופי, לא שמים לב שזה לא אמיתי ;Dומה הבעיה אתה שואל? אין בעיה, אם האנשים יבואו וגלו קצת רצון ומוטיבציה FFS!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.