פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים חבל זה צריך להיות כיפי.... אולי בכל זאת ננסה שוב רק בלי לשחק רק בשביל זה ככה שלא נזוז הרבה
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים פרנזי אני מציע שתקבע לשעה מסוימת פגישה על השרת שלךומי שייקרא שינסה לבואתפרסם אי פי
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים באמא שלי 4 שעות אני לא בבית והאנשים מתחרפנים.....מה הבעייה להרים שרת תגידו לי?!כל יום אני וחברים שלי מרימים שרת של לפחות 4 נאשים ועושים 2 על 2......אולי רוצים שאני ארים שרת(כבר מחר) ונארגן את הזין הזה כבר.
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים יופי לכם כי אתם חברים ומכירים ויש לכם טלפונים וברור שאם תחליטו לעשות משחק אז כולם יגיעו..פה המצב טיפה שונה חביבי, עובדה שהצליחו לבוא 6 אנשים כולל אני ולכן היה חסר עוד אחד (אתה!).
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים אמממ חברה אני לא יודע מה איתכם !! אבל לי הלינק הראשון שבור !!! אפשר בבקשה לתקנו !
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים טוב... היום (כבר) תרים את השרת ונעשה את זה אני רוצה לשים את זה על הדסקטופ שלי
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אני בעד שכולנו ניכנס לאיזה ערוץ ב-mIRC, נאמר #ut2k3pic ב-EFnet. עריכה: אפשר לעשות את זה עם הדמו? לא לכולם יש את המלא
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים סבבה!!!!אני נכנס לערוץ הנ"לבEFnetאנא מי שיכול שיבואLOLOLOLש כבר את הצאנל הזה ut2k3picכנסו לHWZutpic
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אם מישהו מכם אופרייטור בערוץ, שיוריד את ה Invite Only או שיעשה לי Invite.Nick : R0ckF0rD
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מצטער שאני שולח עוד הודע זה כדי שתראה שערכתי את הקודמתכנס עכשיו!HWZutpic
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.