עבור לתוכן

בזק בינלאומי: HOT מסרבת להציע חבילות שלנו

Featured Replies

פורסם

זה חרא וזה חולרע, מבחינתי שיריבו את עצמם לדעת.

פורסם

איך שבזק מתנהגים שלא יצפו שאני אבכה בשבילם

פורסם
  • מחבר

גם אני לא הכי חובב של בזק אבל תחשבו על הלקוחות שצריכים לעבור לחברות אחרות ולהתנתק וכל זה ולהיפרד מהתיבת דואר שלהם זה לא הכי נעים שעל החברה שלך שאתה סומך עליה אתה צריך לעבור ספק ולא בגללה אלא בגלל HOT. שהחברות יריבו בינהם כמה שהם רוצים אבל שזה לא יפגע בלקוחות

פורסם

כעקרון אין שום דבר לא חוקי במה שהוט עושה, זכותה המלאה להציע מבצעים דרך חברה אחת ולא דרך חברה אחרת.

כיום התעריפים פחות או יותר אחידים בין הספקיות, והמבצעים הם אותם מבצעים, אבל לפני שנה-שנתיים זה לא היה ככה, וכל ספקית היה לה הסדר אחר עם בזק/הוט.

כמובן שברור שזה סתם עניין של משחקי כוחות בין בזק להוט (שבחלקו מוצדק), אבל יש לזכור שלהוט יש את הזכות המלאה לעשות מהלך כזה (בניגוד למה שבזק עשתה להוט - הניתוק של הקווים).

פורסם

אם אני הייתי מנכ"ל חברת הוט הייתי עושה את אותו הדבר! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

מה הקטע זה הגיוני....

הרי ל-40% מ-YES זה בזק... אז.... לא מבין מה הם בדיוק רוצים?

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מתי בזק תצא עם Upload גבוהה :pissed: :pissed: .

ראיתי פירסומת שלהם לפני מספר דק שהם מפרסמים 2.5 Download לא מצוין כלום על Upload ומנסים למרוח אותנו עם נגן MP4 של חברה גינרית.

אני הולך לבדוק אם יש לי התחייבות לבזק אם אין לי אני אעבור לטלפון HOT וכבלים אינטרנט HOT. הטלויזיה של HOT גרועה אני אשאר בYES.

פורסם

מעצבן :pissed:

ואני מחכה שבזק בינלאומי תצא במחיר נורמלי לUPLOAD גבוה

כרגע המחיר הוא 139 רק לספקית (ללא התשלום לHOT)

אני ממש מקווה שהוט יקבלו קנס כבד על הגועל נפש הזה

פורסם

HOT צודקים 100%, הרי בזק הם המתחרים העיקריים שלהם.

אני על 512\1.5 בנטויז'ן וה upload כזה סבבה :yelclap:

פורסם

אז מה אם הם המתחרים שלהם?

על מונופול שמעת? על שימוש בכח לרעה שמעת?

הלוואי שהרגולטור יכנס באמא שלהם

פורסם

כן על מונופול שמעתי (ששמה בזק), אם הוט ייתנו לבזק את אותם החבילות על התשתית שלהם איפה פה התחרות?

פורסם

אתה צריך לעשות אבחנה בין בזק בינלאומי לבזק

היא חברת בת.

על אותו עקרון, הוט יכולים להחליט שהם לא מחברים לאינטרנט אנשים שיש להם מכשיר של חברת "פלאפון"

"כדי לשמור על תחרות"

פורסם

מוזר ואני חשבתי שזה מה שבזק בדיוק עשתה כשהוט התחילה את שירותי ה VOIP שלה.

חברת בת או לא חברת בת זה עדיין בזק ומגיע לה, קודם כל אני לא סובל את בזק, ודבר שני הוט לא חייבת לה כלום, אני לא יודע למה בכלל אתה מתווכח.

פורסם

אולי זה ידחוף סוף סוף את בזק להציע חבילות עם up יותר גבוה במחירים סבירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים