עבור לתוכן

כשאתם שומעים מוסיקה בנגן MP3, אתם מתחילים לנשום בכבדות יתר?

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן.

נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר!

ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי?

מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.

פורסם

אני חושב שזה קשור בכלל לאוזניות כפתור בכללי

פורסם

רק כשאני נרדם עם מוזיקה (וזה לא משנה אם היא מתנגת בחדר ברמקולים, או באוזניות בנסיעה)

אז הנמנום או השינה די מעורערים כאלה, נושם מהר יחסית ומזיע, כאילו אני לא יודע מה.

סתם ככה לשמוע מוזיקה בנסיעה ? לא שמתי לב לשום דבר מיוחד

ואני כל הזמן שומע מוזיקה באוטובוסים, בעצם בכל רגע מת, אם אני לא עושה משהו אחר, אני עם הסנהייזר באוזניים...

פורסם

היי

אני גם חושב לקנות את האוזניות האלה... הבנתי שבסוג אוזניות האלה יש באמת בעיה שאתה שומע את עצמך מדבר (או נושם) כמו ששמים אטמי אוזניים, יכול להיות שזה הבעיה ?? ואיך האוזניות באופן כללי ? אני מבין שהאיכות מעולה ואתה לא חייב לשמוע בווליום גבוה כי הן אוטמות את הסביבה... מצד שני אמרו לי שיכלו להיות נזק יותר גדול לאוזניים (זה לא בדוק ואני לא סומך על הבחור שאמר לי את זה) הייתי שמח לשמוע עוד דעות... תודה 8)

פורסם

זה יכול לגרום נזק כי אין לך שום אינדיקציה באיזה עוצמה אתה שומע

ואתה יכול לשמוע בווליום גבוהה מדי בלי לדעת

מצד שני יש את הפוטנציאל דוקא להיות יותר בטיחותי כי אתה לא חייב להעלות את העוצמה כדי להתגבר על רעש חיצוני

פורסם

למה שלא תהיה אינדיקצייה?

הוא שומע טוב מאוד כמה חזק הוא שומע.

פורסם

לא ניסיתי את האוזניות האלה ספציפית... אבל אוזניות ear canal בדרך כלל אוטמות מאוד את רעש הסביבה

ולכן אין למה להשוות את העוצמה

והאוזן מתרגלת לכל עוצמה אחרי כמה דקות

אז - מצד אחד אם תרצה תוכל לשמוע מאוד חלש יחסית או מצד שני מאוד חזק בלי שתהיה מודע...

פורסם
  • מחבר

עם האוזניות סטוק שבאו עם ה-X5, הייתי עם ווליום של 30 ועדיין שומע רעשים מהסביבה.

עם ה-CX300, אני עם ווליום 22 ויש אטימה כמעט מוחלטת.

מבחינת איכות קול, הם מצויינות.

אני כרגע בבית, עם ה-ATH-FC7 עליי, וגם עכשיו אני מרגיש את עצמי מתנשף בצורה כבדה ולא תקינה!

מוזר.

פורסם

מוזר.. לי זה לא קורה.. :hat:

פורסם

זה נראה לי נובע מזהשאתה רגיל לשמוע את עצמך נושם, וכשאתה עם אוזניות אז אתה לא שומע ואז אתה נושם יותר חזק ובכבדות כדי לשמוע- זה נראה לי משהו פסיכולוגי, זה כמו שכשיש לנו אוזניות ואנחנו מדברים אם מישהו אז אנחנו צועקים בשביל לשמוע את עצמינו....

פורסם

אני לוקח נגן לעבודה

בן פורת יוסף הוא מעביר לי את הזמן על הכיפאק

לפעמים לא בא לי לשמוע בו,

אז אני לא שומע בו

כנ"ל לך

אתה לא חייב לשמוע בנגן כל הזמן

מתי שנוח לך תשמע ומתי שלא אל תשמע

דרך אגב יש לי עיצה בשבילך דתית אם תרצה תצור איתי קשר בפרטי

פורסם

אתה לא נושם בכבדות, אתה פשוט שומע את הנשימות שלך. נסה להרחיק את הנגן והחוט מהגוף, וזה יפסק.

איך עובד סטטוסקופ של רופא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים