פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים יש לי בעיה ממש קשה ואני כבר לא יודע מה לעשות....!מאז שהתקנתי XP המחשב לא ניכבה!זה PIII !כשאני לוחץ כיבוי הוא מכבה את הווינדוס ואז כותב שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב... ובמחשב אין כפתור כיבוי רק כפתור הפעלה...!!!מה לעשות???בתודה מראש!!
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים ובמחשב אין כפתור כיבוי רק כפתור הפעלה...!!!תשיג מארז נורמלי...לשאלתך:System > Hardware > Device Manager > Computerתשנה את הדרייבר לStandard PC
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1005666359&start=3#3
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים גם למחשב שלי "אין כפתור כיבוי" אלא רק כפתור הפעלה.. אתה לוחץ עליו בערך 5 שניות וזה עובד. com
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים מי זה החכם שהציע לשנות ל-standart pc תשאיר אותו על acpi תכנס להגדרות מסך בלשונית screen saverתיגש להגדרות power בלשונית advanced סמן את enable apm דרך אגב את הכיבוי עושים עם כפתור ההפעלה על לחיצהרצופה למשך 8 שניות אבל הייתי גם בודק את ההגדרות של power management ב-bios תבדוק אם ההגדרה היא על s1 acpi ו enable apm .
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים *cough* *cough*לידיעתך, מר אודיג'י, הACPI הוא זה שגורם (ברב המכריע של המקרים) לבעיות של כיבוי המערכת.
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים אדון minimizer הנכבד acpi הוא תקן חדש של חסכון באנרגיה והוא מופיע בלוחות חדשים ואם תשנה את סוג המחשב ב-device manager מ-acpi ל-standart pc המחשב לא יכבה לקחת ממנו את אפשרות התמיכה ב-apm לכן עליו לעשות מה שהצעתי ואם זה עדיין לא עוזר שיכנס לאתר החברה של לוח האם שלו ויחפש עדכון bios שמתיחס לבעיה זו.
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים באמת תודה שהזכרת לי מה זה ACPI...לידיעתך, הבעיה אינה בעיה של לוח מסוים אלא בעיה כוללת של ווינדוס XP/ACPI.
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים לי לא ידוע על בעייה כזו ולכן לפי דעתי עדכון ביוס עשוי לפתור בעיה של אי כיבוי ,אולי תוכל להראות מאיפה לקחת את המידעהזה אולי תוכל להאיר את עיני.
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים איזה מין תשובה זו מ"נסיון שלי" לא שאני מפקפק בו עוד 7 אנשים ,תביא מאמר או הודעה כתובה משהו שאפשר לבסס את הטענה שלך .
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים איך זה מוכיח אם אין משהו לבסס את הטענה שלך ודרך אגב בדקתי ב-knowlage base של מיקרוסופט ולא מצאתי שום דברלגבי בעיית acpi ב-xp .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.