פורסם 2006 במאי 2919 שנים שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים..אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור..והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי)תודה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים קונרו שמו....והוא יהיה בן זונה...יותר טוב ממה שהכרת היום... בהרבהוהוא יעלה בסביבות ה-2000 כמובן שיש דגמים שיעלו פחות
פורסם 2006 במאי 2919 שנים יש נושא מרוכז על הקונרוסוף סוף לא שומעים AMD תודה אלוהים ! אוהב אותךמה קרה? נגמרה האספקה של ה-A-XP?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים שמעתי על הקונרו על לדעתי האופטרון דואל קור של A M D יותר טוב ממנו בהרבה .הרבה גיימרים ואוברקלוקרים מעדיפים אותו על אינטל כי יותר קל לשחק איתוובכלל AMD נחשבת היום חברה מעולה מול אינטל.גם האתלונים החדשים עוברים הפנטיום 4 במשחקים ובגרפיקה.AMD. ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2006 במאי 2919 שנים גם אתה קראת את זה בגוגל ?לפי מה שאתה אומר אינטל על סף פשיטת רגלחבל שיחס המכירות של AMD ו INTEL בעולם הוא 1:10000 לאינטל
פורסם 2006 במאי 2919 שנים שמעתי על הקונרו על לדעתי האופטרון דואל קור של A M D יותר טוב ממנו בהרבה .הרבה גיימרים ואוברקלוקרים מעדיפים אותו על אינטל כי יותר קל לשחק איתוובכלל AMD נחשבת היום חברה מעולה מול אינטל.גם האתלונים החדשים עוברים הפנטיום 4 במשחקים ובגרפיקה.AMD. ;D ;D ;D ;D ;Dמדובר על פנטיום 4 מול אתלון 64, שם יש יתרון מובהק ל-AMD בביצועים, אבל לאינטל יש יתרון מובהק ביחס ביצועים למחיר.גם אתה קראת את זה בגוגל ?לפי מה שאתה אומר אינטל על סף פשיטת רגלחבל שיחס המכירות של AMD ו INTEL בעולם הוא 1:10000 לאינטל כמה חבל שהידע שלך בשיווק שואף ל-0
פורסם 2006 במאי 2919 שנים גם אתה קראת את זה בגוגל ?לפי מה שאתה אומר אינטל על סף פשיטת רגלחבל שיחס המכירות של AMD ו INTEL בעולם הוא 1:10000 לאינטל אם זה היה יחס מחירות, AMD היו מזמן פושטים רגל.אני לא גאון כלכלי ואני לא מתיימר אפילו להיות מבין בזה.אבל אחי, שחברה מתחרה מוחרת פי 10 אלף יותר ממך, אתה דיי מפסיד את השוק.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אינטל מוכרת הרבה יותר אבל לא פי 10000 מAMD וחלאס לדבר שטויות אמרתי לך לפני שעתיים ללכת לישון למה אתה ער?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.