עבור לתוכן

השכרת HUB - 24 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן).

כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך).

עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט?

תודה רבה :>

פורסם

*אין מה להגדיר האב, ואין לו מוח (וגם סוויץ' בסדר גודל כזה לא ידרוש לרוב קינפוג) - רק מחברים ונהנים.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

אני לא צריך להגדיר ip@subnet לכל מחשב ב- TCP/IP לדוגמא 10.0.0.1 | 10.0.0.1 או לחלופין להביא ראוטר שיעשה את העבודה??

פורסם

בטח שכן! אל תבין אותי לא נכון.... - במידה ואין שרת DHCP ברשת צריך לקבוע באמת כתובות באופן ידני.

הפיתרון הפשוט ביותר הוא לחבר לרשת נתב שיחלק את הכתובות לכולם.

* את ההאב \ סוויץ' עצמו - אותו אין מה להגדיר. את מה שמסביבו - כן - במידה וצריך, ומה שצריך.

פורסם
  • מחבר

בטח שכן! אל תבין אותי לא נכון.... - במידה ואין שרת DHCP ברשת צריך לקבוע באמת כתובות באופן ידני.

הפיתרון הפשוט ביותר הוא לחבר לרשת נתב שיחלק את הכתובות לכולם.

* את ההאב \ סוויץ' עצמו - אותו אין מה להגדיר. את מה שמסביבו - כן - במידה וצריך, ומה שצריך.

נתב זה גם ראטור נכון?

וגם את הנתב עצמו אין מה להגדיר? פשוט לחבר ולתת לו לעשות את העבודה?

פורסם

אם אתה רוצה להריץ LAN בבית,

הצעה שלי, שיהיה לך שרת DHCP, או ROUTER/HUB+DHCP.

כל אחד במחשב שלו מגדיר את הרשת ל-DHCP ונגמרה עבודת הרשת.

במקום להתרוצץ ממחשב למחשב ולהגדיר הגדרות רשת...

אגב, מניסיון, אני ממליץ לפזר כמה HUBS מאשר אחד גדול של 24 ולחבר בינהם, להגיע ללאן ולגלות שיש לכולם כבל רשת של מטר אחד, ממש לא מהנה =)

לאן שמח ובהצלחה :hat::silly: :silly: :silly:....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים