פורסם 2006 במאי 2819 שנים קטין על ניקוטין, אתה מסתובב בפורום ומספים כל היום,אם יש לך מה להגיד תשתדל לנסח את עצמך באופן יותר ברור.לפותח הת'רד - הלוח אם מיועד למערכת הנוכחית שלך?האם המערכת הנוכחית היא בסוקט 478 או 775?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מספים? שאלתי אותו איזה מעבד יש לו..אתה יכול לתת המלצה ללוח בלי לדעת איזה מעבד
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אני מתכנן למחשב חדש.. כמובן שאני רוצה שיהיה בו מעבד פנטיום 4 3ghz 2mb catch
פורסם 2006 במאי 2819 שנים עדיף באותו מחיר D930בתקציב כזה יש לך Abit AW8-Max 3rd Eye, ואם אתה לא צריך את התוספות שיש בו תחסוך 100 שקל וקח Abit AW8
פורסם 2006 במאי 2819 שנים Pentium D 930זה כפול ליבה של אינטל בתדר 3.0GHz ו-2MB זכרון מטמון (Cache) לכל ליבהההמלצה הכי טובה היא לחכות לקונרואבל אם בלתי אפשרי אז ה-D930 יביא את הסחורה כמו שאומרים
פורסם 2006 במאי 2819 שנים לכל ליבהתחשוב על זה בתור 2 מעבדים שכל אחד הוא 3GHz(ביחד לא 6GHz, אבל בטח עדיף על 1 של 3GHz)אגב ההבדלים בין הלוחות:* עוד שני חיבורי SATA II* בקר FireWire* חיבור רשת נוסף* שעון חיצוני שמראה טמפ' מתחים ותדריםכל אלה נמצאים ב-Max 3rd Eye ולא ב-AW8
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר יש לו יציאות של USB וכניסות של AGP? (בקשר למעבד: "הטובים השניים מן האחד")
פורסם 2006 במאי 2819 שנים AGP זה לא כניסה אלא סוקט... מקום שאליו מכניסים את הכרטיס מסך.זה סוקט ישן שהוחלף ע"י הPCI-EXPRESS.אגב, חשבת על מעבדים אחרים? נגיד של AMD? ובאמת אם יש לך חודשיים שלושה לחכות למחשב אז עדיף, כי אינטל עומדת הוציא סידרה חדשה שאמורה להיות מהמעותית יותר חזקה מהסדרות הקיימות...לגבי המעבד: הוא יותר טוב ממעבד עם ליבה אחת, אבל לא פי 2... בנוסף הוא מאפשר הרבה תוכנות במקביל בצורה יעילה יותר... וזה היתרון הכי משמעותי של הכפולי ליבה...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אני לא יכול כל כך לחכות לאינטל ואני יודע שAGP זה כניסה ישנה של הכרטיס מסך אני פשוט לא ניסחתי נכון ולגבי הכפול ליבה אני אלך על זה.. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.