פורסם 2006 במאי 2819 שנים הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים ונניח שכשייצא הקונרו יתגלה איזה באג? איזושהי חוסר תאימות או קריסות במצבים כאלה ואחרים? אנשים. סבלנות. יגיע המעבד, יגיעו לוחות ברמה. נוחים, טובים, איכותיים, וב Rev2 שלהם - גם חסרי באגים. סבלנות.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים זה מוזר...כניראה שכן אפשר למצוא:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4868אבל לא בטוח לגבי ה-REV שלו.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני אישית לא הייתי הולך על לוח של אינטל הייתי מעדיף לוח מחברה אחרת ועוד במחיר הזה
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר בואו נעשה קצת סדר בבלאגן!דבר ראשון המחיר של הלוח הוא לא כזה גבוה כמו שנועה מחשבים מפרסמים 1785 ש"ח (לא רוצה לפתוח את הפה עליהם המבינים יבינו)דבר שני המחיר של הלוח הכי זול ב ZAP.CO.IL השוואת מחירים הוא 1231 ש"חדבר שלישי אני משיג אותו יותר זולדבר רביעי הלוח הזה הוא הלוח הכי יציב שיש בשוק מכל הלוחות של כל החברות האחרות (אסוס, ג'יגה וכדומה..) ויש לו יכולות OC מכובדות מאוד למעבדים רגילים (הכוונה לא לגרסת האקסטרים) עד 30% וזה מספיק בשביליודבר חמישי הוא תומך בקונרו מ REV 304 ולא יהיו בו שום באגים כי אינטל יודעים מה הם עושים!תודה רבה לכולם.. עזבתי תבניין!!!
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יהיו הרבה לוחות סבבה, כולל לוחות 965 זולים יחסית. אין לאן למהר - יש עוד זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.