פורסם 2006 במאי 2819 שנים מעניין אותי איזה ספק אפשר להשיג בחנויות כמו פנדה ונועה ספק שיחזיק 4 כרטיסי GX2 7950 ומעבד חזק בקיצר מה אתם מציאים לי ושיוכל להחזיק את המערכת הזאת
פורסם 2006 במאי 2819 שנים בשביל מה לפתוח ת'רד דבילי שכזה?אפילו אין כרטיסים כאלו בשוק ולוח שיכול להפעיל את כולם
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אבל היה כזה לוח עוד מאט בתערוכה קומפיוטיקס 2006 והכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כל כרטיס כזה הוא כבר SLIQUAD SLI זה 2 כרטיסים כאלו ולא 4.זה שהכרטיס נמצא באתר של פנדה לא אומר שהוא קיים אצלם באמתאפילו באתר של LEADTEK הוא לא מופיע (וכנ"ל בNEWEGG)
פורסם 2006 במאי 2819 שנים פששש כבר בארץומה נראה לך ליאור הוא סתם באתר לקישוט?אם אתה מזמין ומשלם אז הם יזימינו
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני לא ליאורוכן, נראה לי שהוא באתר לקישוט, לפחות כרגעאתה יכול להזמין ואז הם יזמינו, זה ברוראבל תחכה כמה שבועות טוביםהכרטיס פשוט לא זמין עדיין
פורסם 2006 במאי 2819 שנים *טעיתי אני אחרי אימון כולי הפוך ומה זה משנה בכל מקרה זה לא הסיפור ספק לא יודע איזה צריך לחיה כזאת ותלוי עם איזה מעבד כמובן שלא קונים כרטיס כזה עם 805 אתה יכול לנסות לחבר אותו לגנטרטור
פורסם 2006 במאי 2819 שנים פששש כבר בארץומה נראה לך ליאור הוא סתם באתר לקישוט?אם אתה מזמין ומשלם אז הם יזימינוהוא לא בחנות זה הקטעהוא סה"כ נמצא במחירון
פורסם 2006 במאי 2819 שנים נו זה ברור שהוא לא יהיה בחנות למה לחנות להחזיק כרטיס כזה כאילו זה מעבד 805 שנמכר כל יומיים שלושה זה מוצר שנקנה פעם ב :-X
פורסם 2006 במאי 2819 שנים נו זה ברור שהוא לא יהיה בחנות למה לחנות להחזיק כרטיס כזה כאילו זה מעבד 805 שנמכר כל יומיים שלושה זה מוצר שנקנה פעם ב :-X בניגוד למוצרי הזמנה מיוחדת גם אין את המוצר הזה אצל הספק בארץ או אצל הספק בחו"ל
פורסם 2006 במאי 2819 שנים בכל מקרה, כל ספק 500-550 ואט יחזיק בכיף.מה שכן, מי שיש לו כסף (כ-9000 שקל) לשני כרטיסי מסך כזה,עדיף שגם יחכה לקונרו. וספק - זאת לא תהיה הבעיה שלו.נועה מפרסמים את הכרטיס,הם באותה מידה יכולים לפרסם את הקונרו עם מחיר,או את ה FX-56 של AMD לסוקט AM2.תזמין, תשלם, תתחיל לחכות, תשמע תירוצים מגוחכים ממנהל החנות.העיקר שתהיה קול עם המילה האחרונה בתחום החומרה.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אמ.יש אנשים שעושים את זהזה כמו לקנות מכונית יוקרה ולהתקע איתה בפקקים...זה עניין של יוקרהחוץ מזה ליברטי של 620W יכול לסחוב לא רע... וגם OCZ X-GAMER (או משהו דומה) שאמורים לצאת עוד מעט.עריכה: יצירתיות!!!אפשר לשלב שני ספקים במערכת אחת, שבאחד יקצרו את ה-com וה-gnd של החיבור ATX כך שהוא יפעל כשידליקו אותו אוטומטית, וכל כרטיס יחובר לספק אחר.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים עריכה: יצירתיות!!!אפשר לשלב שני ספקים במערכת אחת, שבאחד יקצרו את ה-com וה-gnd של החיבור ATX כך שהוא יפעל כשידליקו אותו אוטומטית, וכל כרטיס יחובר לספק אחר.או לחילופין שספק אחד ידאג לכל המערכת וספק אחד רק לשני הכרטיסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.