עבור לתוכן

תקוע בשלב השני ב SC:CT.

Featured Replies

פורסם

כן זה נישמע דפוק,אבל אין לי מושג לאן ללכת [אני בספינה] אני לא יכול ליפתוח דלתות והרגתי את כול מי שהיה על הסיפון?!?!

פורסם

יש דלת פתוחה בצד שמאל של הספינה (צד ימין מאיפה שמתחילים) יש שם ירידה לבטן הספינה

(אה אני מבסס את זה על גירסאת האקסבוקס, אולי זה שונה למחשב?)

פורסם

כן ויש שם שומר ישן, נכון?

אוקי, ניכנסתי לשם ויש המון ארגזים מה לאן עכשיו? היתי בכול המקום.

אה ואיפה אני שם את ה-Tracking Device? לא מצאתי ארגזי נשקים שם.

פורסם

יש דרך בין הארגזים, אני זוכר שהיא הייתה די קשה למצוא (עברה יותר משנה מאז ששיחקתי...)

המקום שצריך לשים את הטראקינג הוא יותר בעומק הספינה

פורסם

אוקי עברתי כמעט הכול,מה שנשאר לי זה ליברוח,לאן אני הולך? כי הגעתי להתחלה :-X

פורסם

אתה אמור להגיע למקום שאתה יורד בסולם ואז יש לך בצד סירה תלויה למעלה ואתה מתקרב ואז יש לך ללחוץ רווח כדי לעשות ESCAPING

פורסם

(RLD הוציאו פאצ' שמתקן וכעת גם אני משחק :) )

----------

לעניין, בשלב הראשון (גם במקורי לא הצלחתי לעבור אותו חח, כן, היה לי מקורי החלפתי ואתו בתמורה לBF2) במערה הזאתי יש מן סלע כזה שחוסם את המעבר, איך עוברים?!? מה עושים?!?

פורסם

קופצים על הסלע...? אם זה מה שמנע ממך לסיים, אני מציע שתפרוש כבר עכשיו...

פורסם

אי אפשר לקפוץ בתוך המערה!

פורסם

הוא מדבר על זה שהוא בתוך המנהרה :kopfpatsch:

תתכופף ואז תלחץ על רווח,וואי החיים שלך בטח קשים..

פורסם

תדוה על העזרה, וחיים שלך קשים אידיוט.

אני מבין שעזרה פה אני לא אקבל ללא איזו הערה מהצד ::)

פורסם

חח מצטער על זה, פשוט זה נורא בסיסי, זה כמו שבמשחק הראשון היה קטע שלא יכלת לזוז בטוטוריאל לפני שהסתכלת על נקודות אדומות בפינות המסך, והמון אנשים נתקעו רק כי הם לא הקשיבו

פורסם

בטוטוריאל לפני חצי שנה (כששיחקתי במקורי) נתקעתי בסנפלינג הזה לא הצלחתי לרדת משם :\

פורסם

חחח יפה לראות שאחרי שנה שהמשחק בחנויות אז אנשים מתחילים לשחק בו (וכן אני יודע שבחנויות הוירטואליות הוא לא ממש היה).

בכל מקרה יש לי אותו מקורי (קיבלתי עם הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות) ופשוט נהניתי ממנו כל כך, אחד המשחקים היחידים שהיתה לי סבלנות להשיג בהם רייטינג מושלם, פשוט הנאה צרופה.

עכשיו אני מתחיל אותו שוב(אחרי שסיימתי את היטמן די נדרש משחק באותו סגנון) על הרמה הכי קשה. נקוה לטוב :)

פורסם

באמת? אני מאד התאכזבתי ממנו, פשוט הרסו את המתח של הסינגל, אתה מתגנב מתגנב מתגנב, עושה טעות אחת ובקודמים במקום שהטעות תגמור לך את המשחק, צרור קצר וממשיכים הלאה...זה הופך את ההתגנבות במשחק לשולית מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים