עבור לתוכן

GEFORCE 7900GT האם הכרטיס מספיק טוב לרזולוציות גבוהות??

Featured Replies

פורסם

לתת לך רשימה של כותרים שיוצאים ב4 חודשים הקרובים שצריכים 512MB זכרון בשביל טקסטורות?

רק רציתי להוסיף משהו :

לי יש 7900GT ולא קיים משחק היום בשוק שאני לא מריץ עם פילטרים במקסימום ברזולצייה 1024*768 ומקבל FPS סבבה..

כולל OBLIVION, CONDEMNED, FEAR , CALL OF DUTY 2, FARCRY, BATTLEFILED2, GRAW, NFSMW ועוד...

אני קניתי את הכרטיס שלי שבוע לפני ירדית המחירים של ATI . אם זה היה היום הייתי הולך על ה X1800XT 512.. סתם כי למה לא?! משתלם מאד. בקיצור כמו שאמרו פה לפני - אין משחקים כרגע ובזמן הקרוב שלא ירוצו חלק על כל אחד מהכרטיסים הנ"ל. וחוץ מזה גם ככה עוד כשנה כבר יצאו משחקים ב DX10 שגם ה X1900XTX לא יריץ.. אז עד אז .. אלוהים גדול.

1024*768 יופי, ואם שמת לב בGRAW אתה לא יכול לשים texures על HIGH, למה? כי צריך יותר מזה, אם אתה עושה את זה דרך "hack" תקבל ביצועים צולעים ביותר כיוון שכל שניה הוא עושה פטץ' מזכרון המערכת.

• תגובות 51
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כע אחי שלח לי ת4 חודשים אבל בעיקרון הכרטיס הזה אמור להיות שנתיים ואז אני מחליף אותו באחר

זה חשוב שמישהו יענה לי על השאלה מקודם כמה זמן הכרטיס מסך הזה יעבוד על כל הדברים הכי גבוהה חוץ מפילטרים ב1600X1200 וב1280X1024???

פורסם

shader model 3 לא הלך לאף מקום

הוא משומש בכל משחק שמשתמש בHDR

(לא HL2, אמרתי HDR, לא דימויים..)

פורסם

אין קשר בין HDR לSM3.0

שום משחק עדיין כמעט לא משתמש בSM3.0 גם אלה שמתמשים בFP16 בשביל שמירת נתוני HDR.

פורסם

אוקי אז אפשר לדעת למה אי אפשר להפעיל hdr במשחקים שיש להם אם אין כרטיס שתומך בשיידר מודל 3?

פורסם

כי הם לא תומכים בפורמט של יותר מ32bit לפיקסל?

וזה לא שאין תמיכה בHDR, אין דבר כזה תמיכה בHDR, עד x1xxx/x360-xenos שהכניסו שני פורמטים של 32bit per pixel ליצור אפקט של HDR ללא שימוש בFP16 ללא ארטיפקטים דרש המון עבודה.

פורסם

זה הדבר הזה שהיה כתוב לי על הכרטיס?

תומך ב64ביט משהו לשיידרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים