עבור לתוכן

GEFORCE 7900GT האם הכרטיס מספיק טוב לרזולוציות גבוהות??

Featured Replies

פורסם

אתה משווה 7900GT 256MB לx1800xt 512? ועוד מחירים מחו"ל?

תהנה מאיכות טקסטורה בינונית במשחקים חדשים כאשר לכל מי שיש x1800512 יוכל לשחק על גבוהה.

• תגובות 51
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה משווה 7900GT 256MB לx1800xt 512? ועוד מחירים מחו"ל?

תהנה מאיכות טקסטורה בינונית במשחקים חדשים כאשר לכל מי שיש x1800512 יוכל לשחק על גבוהה.

תעזוב את היבלות שלי.

פורסם
  • מחבר

אבל כמו שראינו זה אותו מחיר איך הX1800XT 512 בהרבה יותר טוב מהGT??

פורסם

אני אומר איזה X1900XTXPEGT 1 GB ככה אולי יספק אותך...

פורסם

אבל כמו שראינו זה אותו מחיר איך הX1800XT 512 בהרבה יותר טוב מהGT??

בקלות. יש דבר כזה בשוק שנקרא תחרות...

וחברות מורידות מחירים כדי להיות תחרותיות יותר.

אני אומר איזה X1900XTXPEGT 1 GB ככה אולי יספק אותך...

שני 7950 GX2 ואפילו אני מרוצה

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? אם זה 79vs18 אז ברור ש18.

18 אני די בטוח שהוא יספק אותך אבל אם אתה ממש ממש רוצה להנות אז תכסוך ל19.

בכל מקרה אני די בטוח שגם 18 יספק אותך (אם אתה לא משתמש בAA)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? אם זה 79vs18 אז ברור ש18.

18 אני די בטוח שהוא יספק אותך אבל אם אתה ממש ממש רוצה להנות אז תכסוך ל19.

בכל מקרה אני די בטוח שגם 18 יספק אותך (אם אתה לא משתמש בAA)

זה בערך מה שאני אומר הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

סבבה אתם לא יודעים כמה עזרתם לי ממש !!!!!!אז אם כולכם אומרים שהX1800XT יותר טוב אני יקנה אותו

ולמרות שאני יותר אוהב את NVDIA הפעם אני יעדיף את ATI כי באמת רואים שזה כרטיס יותר איכותי גם בזיכרון גם MHZ גם מחיר

תודה לכולכם !!!! :xyxthumbs: ומה אתם חושבים עדיף

1700# מסך: LG Flatron F900P 19 2048x1536 0.24

2300# מסך דק: LG LCD 19 L1970HR 2MS 1:1600 1280X1024

שתיהם טובים מה אתם אומרים איזה מסך עדיף אם אני יקנה את הLCD זה ביזבוז של הכרטיס מסך??

וכמה הבדל יש בין 1600X1200 לבין 1280X1024 אם מישהו יסתכל כמה שאלות לפני רשמתי ניראה לי חסרונות ויתרונות של LCD ךעןמת CRT

אז נשאר לי רק השאלה על המסך אשמח אם תוכלו לעזור לי גם בזה

פורסם

אממ.

אני הייתי מקריב את הרזולוציה לטובת ה-LCD, שהוא יותר אסתטי, 1:1600 ו-2ms.

חוץ מזה שמה תעשה בכלל עם רזולוציה אסטרונומית של 2048X1536?? אף משחק לא יזוז לך ביותר מ-1280X1024 וההבדל בין זה ל-1600X1200 הוא מינורי ביחס לירידה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

סבבה כולם חושבים כמוהו?? זה לא יהיה אז הכרטיס מסך הזה ביזבוז אם אני יקנה את הLCD נכון??

פורסם

אני דווקא חושב שאתה צריך ללכת על מסך CRTטוב עם רזולוציה 16*14 יש בפחות מ1500 טובים וללכת על 19XT

פורסם

בלי שום קשר למה כדאי יותר לקנות , חבל שאתה חושב שאתה הולך לקנות משהו בגלל סיבה שהיא ממש לא נכונה, הדברים שנאמרו לך פה משוחדים כמו מרצה בריטי ממוצא פלסטיני שמסביר למה צריך לעשות חרם אקדמי על ישראל.

ואני מדבר פה על זיכרון. דבר ראשון הרשה לי להחזיר אותך לאותם ימים בהם התחילו לצוץ כרטיסים חזקים עם 256 מגה זיכרון (כמו שעכשיו עם 512) רק לאחרונה רואים משחקים שכבר אי אפשר לשחק איתם עם 128 על הגדרות נורמאליות - וכמה זמן עבר מאז ? הרבה ... אותם כרטיסים שיצאו רק בהתחלה עם 256 מגה שווים היום בדיוק את פח הזבל - אי אפשר לשחק איתם את אותם משחקים שבאמת מחייבים 256 מגה כי הם גם דורשים כרטיסים חזקים מאוד.

הכל עניין של שוק הלקוחות - בגלל שרוב הכרטיסים אצל הלקוחות היו עם 128 המשחקים הותאמו במקביל. זו שאלת הביצה והתרנגולת (שפה ברור מאוד מה בא קודם, אנשים מאוד מתלהבים מגימיקים). אף משחק חדש בקרוב לא הולך להיות צולע או בינוני על כרטיס עם 256 מגה וזה מובטח , בהנחה תאורטית שיצא משחק כזה - הוא יורה לעצמו ברגל מבחינה פיננסית וכיוון שאף אחת מחברות המשחקים לא מעונינת לעבוד חינם אלא בדיוק ההפך, אני מציע לאף אחד פה לא לפחד מההצהרות המפחידות של חובבי ATI כאן בפורום , אותם הצהרות ששמענו לפני שנה וחצי על SHADER MODEL 3 שמאז ה X1X00 נעלמו קליל.

אני אסביר זאת בצורה ברורה עם היררכיה לוגית, ולא בצורה משוחדת כמו שראינו:

-בשביל לשחק על רזולוצייה גבוה (1600 ומעלה) בפרטים גבוהים (שזה אומר גם פילטרים) צריך:

1) כוח גרפי חזק מאוד - זה העיקר ואת זה צריך לחפש !!

2) הרבה זכרון (512 אם משתמשים גם בפילטרים על משחקים חדשים) בכדי שלא יווצר צוואר בקבוק שיגביל את הכוח הגרפי הרב הדרוש למשחק ברזולוצייה גבוה.

כרטיס מסך עם הרבה זכרון אבל כוח עיבוד בינוני או חלש - לא יתן שום אפקט למשחק ברזולוצייה גבוה או כל משחק אחר כי המעבד הגרפי יהיה מוגבל בגלל כוח החישוב שלו ולא בגלל כמות הזכרון.

ואלו סדר הדברים שצריכים להדאיג מי שמחפש כרטיס לרזולוצייה גבוה (ובלי שום קשר ל NVIDIA וATI). הכרטיסים שהוצעו כאן כנראה יהיו חלשים מדי אם רוצים לשחק "קצת יותר מחודשיים" , והכיוון הוא יותר כרטיסים כמו 1900XTX ו7900GTX , ובכלל SLI או קרוספייר זו המילה שמצלצלת פה. את המסקנה הבנתם לבד - בשביל לשחק ברזולוציות גבוהות על פרטים גבוהים ופילטרים צריך להוציא כסף והרבה, 2000 ש"ח זה מתחת למינימום וזה לא מספיק. ואסור לחיות באשליות - זה כמו לשים ספולייר ומגנזיום באוטו ולחשוב שהוא נוסע יותר ספורטיבי.

וד"א כשבאמת משחקים ידרשו 512 לרוץ טוב שני הכרטיסים המדוברים כבר יהיו חלשים מדי. גם ל7900GT יש כרטיסים עם 512 (POV) וזה גימיק בדיוק כמו אצל ATI.

פורסם

אבל אל תישכח שהוא לא יפעיל AA שהוא ממש משפיע.....

אבל אין מה לעשות חיבים להתפשר, אתה לא יכל לרצות לשחק ברזלוציה גבווה + הגדרות גבהות ב2000 שקל אז הוא יצתרח להתפשר על רזולוציה יותר נמוכה.....

שוב לפי דעתי הוא יכל ללכת על מסך CRT טוב ב1500- עם רצו' 16*14 ולקחת 19XT....

פורסם

רק רציתי להוסיף משהו :

לי יש 7900GT ולא קיים משחק היום בשוק שאני לא מריץ עם פילטרים במקסימום ברזולצייה 1024*768 ומקבל FPS סבבה..

כולל OBLIVION, CONDEMNED, FEAR , CALL OF DUTY 2, FARCRY, BATTLEFILED2, GRAW, NFSMW ועוד...

אני קניתי את הכרטיס שלי שבוע לפני ירדית המחירים של ATI . אם זה היה היום הייתי הולך על ה X1800XT 512.. סתם כי למה לא?! משתלם מאד. בקיצור כמו שאמרו פה לפני - אין משחקים כרגע ובזמן הקרוב שלא ירוצו חלק על כל אחד מהכרטיסים הנ"ל. וחוץ מזה גם ככה עוד כשנה כבר יצאו משחקים ב DX10 שגם ה X1900XTX לא יריץ.. אז עד אז .. אלוהים גדול.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אם אני לא משחק עם פילטרים אני פשוט שם את הכל על הכי גבוה בסביבה ודברים כאלה אבל לא עם פילטרים כמו AA

אז הכרטיס מסך הזה(X1800XT512) יספיק לעבוד ברזלוציה 1600X1200 עם הכי גבוהה בהכל חוץ מפילטרים כמה זמן??? פחות אויותר

ובכמה זמן ברזלוציה 1280X1024 עם הכי גבוהה בהכל חוץ מפילטרים?? פחות או יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים