פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשבב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים אני מציע שתערוך מהר את ההודעה ותוריד את כל הסימני שאלה האלה לפני שההודעה שלך תינעל.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים הוא לא חושב, הוא בטוח.פירלס היא החברה הכי גרועה שקיימת בשוק האודיו, המוצרים שלה מורכבים בנצרת עילית בארץ והם לא יותר מקופסאות מילקי צווחניות.אבל בשביל 200 שקל זה בהחלט משהו חביב... לתקופה זמנית.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים מחבר מה הכוונה לתקופה זמנית????שמע אני מתאר לעצמי שזה לא הTHE BEST... אחרי הכול זה ישראל פה...אבל יחסית למחיר זה לא שווה?
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים תקופה זמנית, לחצי שנה עד שנה בערך מקסימום.. לפחות זה מה שאני הייתי עושה.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים אבל בכללי אלו רמקולים גרועים. נשמעים רע... מאוד. ממש זבל. אבל אם אתה מרוצה מהם, מי אני שאגיד לא?....
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים הוא לא חושב, הוא בטוח. פירלס היא החברה הכי גרועה שקיימת בשוק האודיו, המוצרים שלה מורכבים בנצרת עילית בארץ והם לא יותר מקופסאות מילקי צווחניות. אבל בשביל 200 שקל זה בהחלט משהו חביב... לתקופה זמנית. אההם, לא לצחוק על עיר מגורי ;D :-\ :-X :-[ 8)
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים לדעתי זה בסדר בשביל 200 שקל..מה שחשוב זה אם אתה נהנה מהם??ומאיזה מכרז קנית אותם אם אפשר לדעת?אפשר תמונה?? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.