פורסם 2006 במאי 2919 שנים קיצר הם לא טיפשים(אבל הם כן לא יודעים איזה כרטיס מסך יש לך, הם לא יבדקו איזה הרי אין להם זמן לזה) אבל הם גם לא מאנייקים, הם שולפים אנשים שהם רואים ומה שרואים זה מה שקרוב ובולט.תעבור שהם בודקים(ואל תחכה בכניסה כי אז זה יהיה חשוד, פשוט אל תמהר לעבור את כל התהליך הזה של יציאה ממטוס יד היצא פשוט תזרום עם המסה) מישהו ועוברים עוד הרבה אנשים וזהו.גם אני שעברתי עם המסך שלי ראיתי זוג בני 60 בערך עם 2-3 בקבוקי שתיה שתפסו אותם הם היו בעצבים וזה ועברתי לי בסבבה.ותזרוק את המארז מה תעשה איתו? תנשק אותו ותצלם לחברים שלך?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים ויש עוד בעיהאני נוסע אחרי ארה"ב לקנדהומשם לארץ..יש משהו כזה גם בין ארה"ב וקנדה?לא, כי אתה לא אזרח קנדי אני מניח.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים בכל מקרה אין מכס על מחשבים יש רק מע"מ 16.5% מאה אחוז? בדוק? זה עדיין שווה מאוד
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אז שווה מאוד בNEWEGG אתה יכול לקנות 18XT ב1600 ש"ח, לעומת זאת כאן בנועה אתה קונה ב2050 ש"ח... אני לא חושב שבשביל אחריות צריך לשלם 450 ש"ח, מה אתה חושב ליאור?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אחריות זה תמיד דבר נחמד השאלה היא אם אתה חושב שאתה באמת תשתמש בה כי אם אתה תקנה אות הרטיס ותשים אותו איך שהוא ככה בלי לשחק בו ולגוע בדברים אז הוא לא אמור להתקלקל אבל לפעמים הכרטיסים באים פגומים מהמפעל זה קורה וחבל שתצטרך לשלוח אותו חזרה לUSA רק כדי שיחליפו לך וחוץ מזה הם לא עושים משלוחים מחוץ ל US אז אתה תצטרך ללכת להביא אותו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אני לא חושב שאני משחק עם המחשבאז לי אחריות לא כזאת חשובהאבל כשאתה קונה כרטיס מסך ששווה 300$ צריך מינימום של אחריות לדעתי
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אחריות זה תמיד דבר נחמד השאלה היא אם אתה חושב שאתה באמת תשתמש בה כי אם אתה תקנה אות הרטיס ותשים אותו איך שהוא ככה בלי לשחק בו ולגוע בדברים אז הוא לא אמור להתקלקל אבל לפעמים הכרטיסים באים פגומים מהמפעל זה קורה וחבל שתצטרך לשלוח אותו חזרה לUSA רק כדי שיחליפו לך וחוץ מזה הם לא עושים משלוחים מחוץ ל US אז אתה תצטרך ללכת להביא אותו יש לי דודים בלוס אנג'לס אז אני מאמין שהם יטפלו בהחלפה... אבל בזמן ההחלפה מה אני עושה?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים ליאור התכוונתי ללשחק עם הכרטיס יענו לגוע בכל מני דבריםמודים OC וכו'....בזמן ההחלפה אתה יושב בבית ומחכה שיגיע לך אחד חדשאם יש לך כרטיס מסך קודם אתה מחבר אותואם לא אז אתה מחבר את הכרטיס המובנה אם לא אז אתה משאיר את המחשב כבוי :-\
פורסם 2006 במאי 2919 שנים וואלה?? =]] עם תופסים אותי במכס עם חלקי מחשב.. אני אצטרך לשם רק מע"מ?... כבר הקלה =] גם לי יש דודים בארה"ב.. אז אפשר איך שהו עם האחריות.. לשלוח.. אבל לא ניראה לי שזה יפגם או משהו... הקטע עם המכס של רק מע"מ... עובד גם על מסכי מחשב? =]]
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לא התייחסתי לתגובה שלךוואלה?? =]] עם תופסים אותי במכס עם חלקי מחשב.. אני אצטרך לשם רק מע"מ?... כבר הקלה =]סביר להניח שתקבל גם קנס כלשהו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אני לא יודע איך זה הולך כשנכנסים לארץאבל אני כל המחשב שלי הוא מNEW EGGוחבר שלי שמביא לי את החלקים משם לא משלם כלום שהוא מביא לי אותם
פורסם 2006 במאי 2919 שנים וואלה?? =]] עם תופסים אותי במכס עם חלקי מחשב.. אני אצטרך לשם רק מע"מ?... כבר הקלה =]+קנס של 100 אחוז(לא בטוח אבל יש קנס) על זה שלא הצהרת מה נראה לך שאם תופסים אותך אתה משלם 16.5 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.