פורסם 2006 במאי 2819 שנים תגיד לי אתה קורא את תוכן ההודעה או רק את הכותרת? וסימנתי שיראה קבצים מוסתרים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש 2 סוגי קבצים מוסתרים: קבצים בעלי מאפיין מוסתר-שאותם כנראה הצגת. וסוג נוסף-קבצי מערכת, שמוגדרים כמוסתרים. יש CHECKBOX באותו חלון כדי להציג אותם.הבעיה היא שאני בספק שמה ששם הם קבצי מערכת..
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש 2 סוגי קבצים מוסתרים: קבצים בעלי מאפיין מוסתר-שאותם כנראה הצגת. וסוג נוסף-קבצי מערכת, שמוגדרים כמוסתרים. יש CHECKBOX באותו חלון כדי להציג אותם.הבעיה היא שאני בספק שמה ששם הם קבצי מערכת..מה? איפה לסמן לא הבנתי!סימנתי ב-Folder Options-->View-->Show Hidden...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים תעשה סריקת דיסק, ניקוי REGISTRY, ואיחוי. נסה גם תוכנה כמו CCLEANER שמנקה כל מיני דברים כאלה.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים פעם היה מותקו אצלי נורטון אינטרנט סקיורוטי ותה תפס לי שם נפח של כמה מאות מגה קבצים שלא רואים אותם בכלל
פורסם 2006 במאי 2819 שנים תלך לדפדפן בהיסטוריה תעביר לתיקיה חדשה תראה אם זה עוזר ואז למחוק את התיקיה המקוריתלמשל תשנה את המיקום ל -c:\temp
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תמחוק את קבצי ה Temporary Internet Files דרך ה- Internet Explorer ותעשה Restart למחשב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.