פורסם 2006 במאי 2819 שנים זה לא מרשים מדי אקסורזיסט שולט, ועוד עם ביטורנדו שמוריד ומעלה ברקע.. : motorola sb4200 rulez בחבילה של 5 מגה זה היה מוריד לי על 500-600 קב"ש (אימיול לבד) בחבילה של 4 על 1 , כנ"ל - מנצל את מקסימום הרוחב פס האפשרי.. וזה כמה ימים לפני ממוצע של 150 , קבוע, במשך שעות.... פשוט קו ישר. (עכשיו אני בחבילה של 2 על 1, אבל האימיול שלי מוגבל למקסימום 150 הורדה באפשרויות)
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר רגע אתה מוריד באימיול ובביטטורנט ביחדאבל אפחד מהם לא מוריד מהר במיוחד,גם לא בסך הכל...כן זה ליצ'ר....אבל יש לו אפעוד תמונה לקטני האמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2819 שנים ליצ'ר מוד זה אימול פרוץ..אתה מוריד ואחרים לאאו במיקרה שאתה משתף זה על קילובייט 1 בלבד
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר בולשאתה יכול לשתף יופיהוא פשוט גונב קרדיט...והנה הקומבק שלי לסטטיסטיקס שלך,יש ירידה חדה בסוף פשוט כי הוא סיים להוריד...עריכה:אחד סיים השני התחיל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2819 שנים שמע אתה כרגע אני מניח על חבילה של 5 הורדה אני על 2 הורדה (+1 העלאה) אין מה להשוות בנוסף האימיול שלי מוגבל למקסימום 150, זה פשוט המקסימום שהגבלתי אותו אליו - אז הוא הגיע לתקרת הביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.