עבור לתוכן

צריך עזרה למפרט 12000 שח

Featured Replies

פורסם

יש מצב אתם עוזרים לי?!

השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה פוול סרטים וסדרות ושומע פוול מוזיקה המפרט שיצרתי עם כמה אנשים בפורום אחד זה:

רציתי אבל שיהיה לי עוד חוות דעת מאנשים שמבין ועדיין יש לי כמה שאלות

התקציב כ12000 שקל

1500# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Cache Dual Core

2100# כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ

1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL

800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard

1700# מסך: LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24

1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing

350# עכבר: Logitech G5

250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer

200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard

550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD

150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM

400# ספק כח: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan

600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA

1.המעבד זה כמובן כשיצא זה עוד חודש וחצי והלוח אם גם כמובן עדיין לא מתאים למעבדים האלו אבל בדקתי באתרים זה יהיה בערך המחיר של המעבד

2.אני קונה את המחשב שיחזיק מעמד הרבה שנים 4 5 ורק להחליף בו את הכרטיס מסך אחרי שנתיים שאני יהיה איתו אז התלבטתי מה עדיף לעשות לקנות עכשיו GEFORCE 7900GTX512MB שעולה 3300 ועוד שנתיים אותו כרטיס שבטח יעלה 700 ככה

(בחרתי GTX כי אם אני יבחר GT ויחבר בעתיד עוד GT הביצועים יהיו ירודים לכן אם אני עושה SLI אני צריך לקנות את הכרטיס החזק אבל עדיין הוא יהיה חלש יותר מכרטיס של עוד שנתיים)

או לקנות GEFORCE 7900GT256MB שעולה 2100 ועוד שנתיים לקנות כרטיס חדש לגמרי שעולה 2000 בסוף אבל בטוח שכרטיס עוד שנתיים יהיה יותר טוב משתי GTX לכן העדפתי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה וכמו שאמרתי להחליף עוד שנתיים לחדש

3.זיכרון החברה שרשמתי זה חברה שחבר שלי שמבין אמר שמחיר יחסית לביצועים היא טובה ו2048 ראם DDR2 ניראה לי מספיק

4. לוח אם זה לפי מה שיצא עוד חודש וחצי שיתאים למעבד

5. מסך זה המסך CRT שהכי שווה להשקיע בו והוא הכי טוב בחרתי CRT ולא LCD כי אומרים שאם מורידים מהרזולוציה הטבעית שלLCD התמונה נמרחת או משהו כזה אבל הייתי אצל חבר והורדתי וזה לא שינה כלום ואם זה באמת לא משנה כלום אני מעדיף LCD 2MS רזולוציה1600X1200 ובווינדוס אני יוריד ל1200X1000 רק במשחקים אני חייב 1600X1200 אני יצטרך להוסיף לזה אבל עוד 1000 שקל אבל כנראה יהיה לי את הכסף

אבל מה אתם חושבים מה באמת עדיף CRT או LCD פשוט אני רק מפחד מהמריחה בLCD שאומרים הא ואם בסוף החלטת LCD יש כל מיני דברים מיוחדים שיש בLCD כל מיני טכנולוגיות שרשום במילים שלמשל אפשר לסובב את המסך להיות אנוכי וכל מיני שטויות או משהו שעוה שיראו בו יותר טוב אם יש משהו שבאמת משפר את האיכות של המסך תרשמי לי אני יקנה אותו

6. התלבטתי בין 2.1 ל5.1 אבל במשחקים אמרו לי שכמעט אין משחקים עם סראונד כי זה תופס הרבה מקום בדיסק ומוזיקה גם לא אז רק בסרטים וחבל לקנות 5.1 אם זה ישתמש רק בזה אני יכול לקנות 2.1 יותר איכותיים ויותר להנות לכן בחרתי תרמוקים האלה שמעתי אותם בBIG BOX וזה משהו לא נורמלי זה הרמקולים ששמעתי בהם הכי טוב עד היום לכן בחרתי אותם

7. זה הכי טוב לגיימרים אבל תרשמו עוד אחד אם יש לכם להציע לי למקרה שאני לא יאהב איך שהוא ניראה

8.צורב אומרים שמה שרשמתי הכי טוב וצורב על כל הפורמטים ולא צריך יותר מזה

9.מקלדת זה מה הכי יפה שראיתי

10.כונן אמרו לי לקחת 16 מטמון 200GB אני צריך למשחקים והחברה זה מישהו אמר שהם יותר טובים מwestren digital גם אתם חושבים ככה??

11. כונן דיוידי אין מה לדבר

12.ספק זה אני לא יודע מה לבחור מישהו הציע לי משהו לSLI אבל כיוון שאני לא עושה SLI הוא גם הציע לי את זה אבל איזה ספק את מציע לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל

ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעד כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יודעים שהוא טוב מאלומיניום (600שח)

וזהו חחח הרבה שאלות מקווה שיהיה לכם זמן לעבור על זה ולעזור לי תודה!!

פורסם

מה יש לדבר על זה עכשיו? חכה שהקונרו יגיע ואז תפתח טרד.

פורסם
  • מחבר

עזוב תConroe אני יודע שאני צריך לחכות חודש וחצי אבל לגבי הדברים האחרים לא החלטתי מה לבחור אתה יכול לעזור לי בהם??

פורסם

המחירים שלהם יהיו שונים בעוד חודש וחצי. כרגע הדיון הזה מיותר.

פורסם
  • מחבר

לא חחח לא משנה לי המחירים

טוב אז בוא אני ישאל ככה לא קשור למחירים

1. יש מסכי LCD 19 אינטש עם 1600X1200 בכלל, כי באתרים אין את זה אם אני מבקש בחנות יהיה להם??

והאם כשאני יוריד תרזולוציה ל1200X1000 אז התמונה תמרח לי כי קראתי איפשהו שאם משנים מרזולוציה טבעית אז זה נמרח או משהו כזה

2.איזה חברה יותר טובה בכונן קשיח HITACHI או westren digital

3.איזה ספק כוח בסביבות ה400 שקל אתה מציע לי שיעבוד טוב עם GEFORCE 7900GT

אבל יחזיק גם מחשב עם כרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים (פחות או יותר) מחברה טובה ושלא עושה הרבה רעש

4. GIGABYTE 3D AURORA הציעו לי תמארז הזה מה אתה חושב עליו??

הוא מאלומיניום והוא ניראה טוב אבל אני מפחד שירעיש כי בתמונות זה ניראה כאילו בצד ומקדימה יש פתחיםפ כאלה ושיצא מהם רעש אולי

אז מה אתה חושב על המארז מי שהמליץ לי עליו אמר שהוא לא מרעיש ושקט ואם יש לך מארז אחר טוב בסביבות ה500 600 שקל תרשום לי

ותודה!!

פורסם

לא חחח לא משנה לי המחירים

טוב אז בוא אני ישאל ככה לא קשור למחירים

1. יש מסכי LCD 19 אינטש עם 1600X1200 בכלל, כי באתרים אין את זה אם אני מבקש בחנות יהיה להם??

והאם כשאני יוריד תרזולוציה ל1200X1000 אז התמונה תמרח לי כי קראתי איפשהו שאם משנים מרזולוציה טבעית אז זה נמרח או משהו כזה

תתייעץ בפורום גרפיקה

2.איזה חברה יותר טובה בכונן קשיח HITACHI או westren digital

לדעתי WD

3.איזה ספק כוח בסביבות ה400 שקל אתה מציע לי שיעבוד טוב עם GEFORCE 7900GT

ה FSP400 יהיה טוב. אם אתה רוצה יותר קנה את האנרמקס ליברטי 400.

אבל יחזיק גם מחשב עם כרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים (פחות או יותר) מחברה טובה ושלא עושה הרבה רעש

4. GIGABYTE 3D AURORA הציעו לי תמארז הזה מה אתה חושב עליו??

הוא מאלומיניום והוא ניראה טוב אבל אני מפחד שירעיש כי בתמונות זה ניראה כאילו בצד ומקדימה יש פתחיםפ כאלה ושיצא מהם רעש אולי

אז מה אתה חושב על המארז מי שהמליץ לי עליו אמר שהוא לא מרעיש ושקט ואם יש לך מארז אחר טוב בסביבות ה500 600 שקל תרשום לי

ותודה!!

מארז נחמד מאוד. לא ירעיש. בכל מקרה תמיד תוכל לשדרג לו את מאווררי ה 120, אבל ממה ששמעתי אין צורך. רמה מעל יש את ה ANTEC P160/180.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אחי לגבי הספק זה מה שהתכוונת??

400# ספק כח: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan

זה מה שהוא הציע לי

פורסם

תודא שזה הדגם GLN או THN. ה GLN עדיף. גם על ספק תוכל להתייעץ בפורום "חומרה אחרת וציוד היקפי".

פורסם
  • מחבר

הספק שרשמת לי גם יספק מספיק כוח לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים ( תשער )??

פורסם

הספק שרשמת לי גם יספק מספיק כוח לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים ( תשער )??

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים