עבור לתוכן

לאן זה נעלם? Win XP

Featured Replies

פורסם

ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה)

היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים.

איך מחזירים את זה?

ויש לי עוד שאלה,

למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart.

אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט...

אה ועוד משהו אחד,

יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל...

תודה.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע??

פורסם

היום אני לוחץ  Alt+Ctrl+Del  ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים.

איך מחזירים את זה?

צירפתי תמונה ואם אתה מתכוון שזה נראה אצלך ככה אז דבל קליק מעבר לגבול שסימנתי בקו שחור תחזיר את זה למצב הרגיל.

ויש לי עוד שאלה,

למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart.

אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט...

בדרך כלל זה נובע מבעית חומרה.

לי לדוגמה זה היה קורא לפעמים בגלל שיש לי כרטיס בנצי ישן ומאז שהעברתי את המסך מכמות צבעים של 32 ביט ל24 ביט הבעיה כבר לא קוראת לי.

בקשר למשלוח למיקרוסופט ניתן לבטל את זה (קליק ימני על My computer, Properties, בלשונית Advanced לבחור ב-Error Reporting, ואז לבחור ב-Disable error reporting)

אה ועוד משהו אחד,

יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל...

אני כמעט בטוח שיש דרך שכזו רק שאני לא זוכר מה היא..

אם יהיה לי עדכון אני ירשום אותו פה

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים