פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום יש לי RADEON 9500 PRO ואני מעוניין לעשות OC ואני רוצה לנעול את הכרטיס על 66 MHZ .כיצד אני נועל אותו על 66 MHZ עם בלוח אם אין לי את האפשרות הזו הכוונה בביוס ?ניסיתי לעשות בלי לנעול וזה ביציאה מהביוס מתכבה לי המסך..
פורסם 2006 במאי 2719 שנים זה לא קשור לכרטיס... תחפש בביוס AGP clock או משהו כזה, אם אין לך אז כנראה שהלוח שלך לא מתאים לOC.אם אתה רוצה לעשות OC לכרטיס אז אין קשר לAGP clock.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר אני רוצה לעלות את המהירות למעבד ברגע שאני מעלה את המהירות מי 1600 ל 2100 אני שומר יוצתא מהביוס שומר כמובן ןאז המחשב עושה ריסטרת נכון והמסך שלי לא נדלק .......כשאני מחכבה ומדליק הכל בסדר הכל חוזר לDEFULTS אז הבעיה זה BUS של הAGP כי כאשר מעלים בס ללוח אם הוא מעלה אוטומטית ת הBUS ב AGP אז השאלה איך אני נועל את בס של הAGP לא דדך הביוס .דרך תוכנה או איזשהי דרך אחרת ??????
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא אין, ותגיד תודה שרק קיבלת ריסט ולא נשרף לך כרטיס המסך, בשום פנים ואופן אל תעשה OC בלי לנעול AGP.איזה לוח יש לך?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר יש לי ASUS P4TE תומך ב RDRAM ............בקיצר עם אין ביוס אז אין עוד דרך .......לא היה נישרף .תגיד יש לוחות אם שמומלצים ל OC שיש להם נעילה ל P4 1600 ??עם DDR לא RDRAM .?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים לא אין, ותגיד תודה שרק קיבלת ריסט ולא נשרף לך כרטיס המסך, בשום פנים ואופן אל תעשה OC בלי לנעול AGP.איזה לוח יש לך?סליחה שאני מתפרץ אליכם לשיחה אבל מה ז"א לנעול AGP ?
פורסם 2006 ביוני 119 שנים מחבר לנעול AGP הכוונה היא שאני צריך לנעול אותו על מהירות הרגילה שלו STOCK SPEED שהיא 66 MHZ אצל רוב לוחות האם .יש לפעמים סתיה קטנה 67 65 לא יותר .........בקיצר לנעול על 66 MHZ כדי שאני יוכל לעשות OVERCLOCK למעבד (OC ).עדיין מחכה לעזרה .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.