עבור לתוכן

AMD AthlonXP 2500 / SEMPRON 2500

Featured Replies

פורסם

המעבד של AMD יושב על לוח מותאם מבוסס שבבים של NVIDIA NF4

ציפ' חם לא פוגע בביצועים של המעבד ??

• תגובות 55
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו אז מה?

צ'יפ חם לא פוגע בשום ביצועים של מעבד יש צ'יפים שידוע שהם חמים צ'יפ רותח או חם מידי פוגע בביצועים של עצמו אבל לא בביצועים של המעבד.

פורסם

המממממממ

יש לי מערכת מבוססת NF4 עם מעבד AMD וכל אחד מהם ממאאאאדדדד מתחמם אבל מה לכל אחד מהם יש מאוורר..וגם למארז יש מערכת קירור.והפלא ופלא.

הכל עובד בצורה אופטימלית.אז באמת אני לא חושב שזה קשור.

אם רוצים משהו מתקדם אז הולכים קדימה (נשמע כמו בחירות)....ולא נשארים ב 2003...(שוב נשמע כמו בחירות)...

:silly: :silly:

פורסם

לוח מתוקל או צי'פ חם מאוד מגביל את המעבד ופוגע לו בביצועים

תצחקו אבל לדעתי SIS אם הייתה לוחצת על הגז היא הייתה יצרנית שבבים לא פחות טובה מאינטל אני מחזיק מהם

SIS

655FX/655TX = מקביל ל 875 של אינטל

פורסם

תצחקו אבל לדעתי SIS אם הייתה לוחצת על הגז היא הייתה יצרנית שבבים לא פחות טובה מאינטל אני מחזיק מהם

SIS

צ'יפ חם לא אומר שהוא תקול. צ'יפ חם גם לא פוגע בביצועים של המעבד כי אין שום קשר בין חום של הצ'יפ למהירות המעבד. למרות שהוא מתחמם, לא בהכרח אומר שהוא לא יכול לעמוד בחום הזה.

למשל פרסקוט הוא ציפ חם מאד, אבל בד"כ הוא גם יכול לעמוד בחום הזה שהוא מייצר ואפילו ב-65-70 מעלות הוא עובד בסדר גמור.

ואני מאד מצטער אבל כל מה שיש לי להגידעל הקטע של SIS זה "חחחחחחח"...

פורסם

אני מחזיק מ SIS יש להם שבבים מצויינים הם פשוט לא בנויים לשוק הגבוה אבל אולי הם יפתיעו

גם AMD הפתיעה לא ?

פורסם

לא אמרתי שה XP בייצור !

אמרתי שיבואנים מזמינים את הבארטון למלאי כל הזמן

השאלה מאיפה ?

בהנחה שהוא לא מיוצר

ואפילו נותנים עליו 3 שנים אחריות !

מה השאלה פה? אין ל-AMD שום אינטרס לייצר XP, מה שמוכרים (וזה בערך אתה ועוד כמה מעבדות מוזנחות בארץ) זה שאריות ממחסנים

יפה שאומרים לך שמזמינים את זה מחו"ל, אבל רוב הסיכויים שמדובר על שאריות של משלוחים ישנים

כל מי שהרכבתי לו לוח S-A 462 לא הרגיש שרימיתי אותו ואפילו קיבלתי תשבוחות ..

ושוב זה לוח שאני מתקין לאחד שרוב עבודתו זה אינטרנט ואופיס בחייאת לוח של 35 - 40 דולר !!!

נ.ב.

זה נכון או לא ?

אני יודע מכמה טכנאים מאוד בכירים שה NF4 מתחמם בצורה מטורפת זה נכון ???

בניגוד לשבב של אינטל

לוחות ECS ו-PC Chips היחידים שעדיין מייצרים לוחות לסוקט A, השאר זה שאריות.

לגבי NF4 - נו ו.....? What is your point?

המעבד של AMD יושב על לוח מותאם מבוסס שבבים של NVIDIA NF4

ציפ' חם לא פוגע בביצועים של המעבד ??

לא

לוח תקול כן, צ'יפסט חם לא

SIS

ענתיקה, היום הם לא מתחרים ב-955X/975X.

ה-655FX/TX אכן היו צ'יפסטים יחסית טובים בשביל המחיר שלהם

בעיקר בגלל הקיצור של התקשורת עם הזכרון.

אבל כמו שאמרתי, זה עבר

אני מחזיק מ SIS יש להם שבבים מצויינים הם פשוט לא בנויים לשוק הגבוה אבל אולי הם יפתיעו

אולי הם יפתיעו עם צ'יפסט נורמלי חדש ולא אחד מלפני 3 שנים?

פורסם

SIS לא בנויים לשוק הגבוה, עם זה אני מסכים.

לעומת זאת ה-875 היה הציפסט הכי מהיר בשוק בתקופתו, ואין מה להשוות אותו לציפסט SIS או VIA או Whatever שהיה אז.

ציפסטים של אינטל מאז ומתמיד היו הכי טובים ויציבים עם מעבדים של אינטל.

(רק כדי לא לפתוח וויכוח מיותר, כמובן שבכל מקום יש יוצאים מן הכלל, אבל בד"כ הציפסטים של אינטל הם הטובים ביותר למעבדים של אינטל).

פורסם

בזמנו אכן SIS הפתיעה עם ה-655ים

אפשר לקרוא על זה יותר בת'רד על הצ'יפסטים

אבל כמו שאמרתי, צ'יפסטים טובים בשביל המחיר שלהם

וזה ענתיקה

פורסם

מר ליאור היקר !

"ארכיטקטורה "

יש לך ניסיון בבניה של מחשבים ? אתה מדבר כמו שאחד שרק גולש בגוגל !

תסתכל על המפרט הטכני של המעבד ולא על סיסמאות !

עם כל הכבוד סמפרון 64 לא יהיה יעיל כמו אתלון 32 אתם מדברים שטויות בכמויות . [ ששניהם על מערכת 32 ]

וגם ברוב המקרים ששניהם על 64 הטכנולוגיה רחוקה ליישום

1. יש לי חבר שיש לו ניסיון רב בבניה של מחשבים והוא לא יודע שום דבר על טכנולוגיה שמתפתחת - הוא ממש מזכיר לי אותך.

2. ממש קשה לי להאמין לך שאתה יודע לבדוק יעילות של מעבדים.

3. יישום הטכנולוגיה 64BIT מתקרב בצעדיי ענק ואז המשתמשים שבנית להם מחשבים עם Sempron SocketA יעשו לך לא טוב.

לפני כשבועיים שלחתי הודעה פרטית לYaron Cohen ושאלתי על ביצועי הSempron939 שלו במהירויות 2000Mhz/2200Mhz/2550Mhz , הוא נענה לבקשתי והביא לי תוצאות ממבחני ביצועים , יש לי Athlon XP 2500+ שהומהר ללא בעייה ל3200+ (2200Mhz) וביצועי הסמפרון ב2000Mhz עדיין חזקים מהAXP בכ15% .

יתרון נוסף לסמפרון בתושבות 754/939 שהם מיוצרים בתהליך של 90NM שזה מוריד את צריכת החשמל ופליטת החום לעומת ה130NM במעבדים האחרונים לSocketA .

עד כאן השוואתי בין Sempron939 ל SocketA , השוואה נוספת עשיתי לAthlon64 3200+(2000Mhz) S754 שלי , הSempron939 קרוב אליו בהפרש של 1-2% (לטובת הA64) באותם תדרי מעבד - שימו לב ל3200+ שלי יש 1MB L2 ולסמפרון 128KB L2.

פורסם

לא לדבר על הטמפ'

A-XP לא בדיוק קרירים

ד"א לפני שמישהו יקום, לבני יש מעבד 3200+ DTR שהוא מיועד במקור לניידים (תחליפי נייחים ליתר דיוק) והוא אכן עם 1MB L2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים