פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר אחרי שהורדתי את ה-S&M מהקישור שנתת היא עובדת אבל כשאני מפעיל את הבדיקה אני לא רואה שום שינוי במאמץ המעבד.רק ה-UGURU קורס לי עכשיו.כמו שאמרתי קודם האברסט מראה לי שהמעבד על 5 מעלות. גם הספידפאן לא מראה בכלל טמפרטורות.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר ממש חידה.אבל זה נראה לי משהו אחר.מוזר שאף תוכנה לא מצליחה לנטר טמפרטורות, מתחים ומהירות מאווררים.יש לי הרגשה שזה מבוטל בביוס או משהו כזה. רק שלא מצאתי איפה.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר מה עוד יכול להיות? :s05:זה די מתסכל. :-\בכול אופן, שבת שלום!... אני אחזור במוצאי שבת.תודה לכל העוזרים @-}--
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר שבוע טוב. אחרי 8 שעות של עבודה רצופה עם ה-PRIME95 קיבלתי את הפלט הבא:FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4אבל המחשב לא קרס והמשיך לעבוד אחר כך עוד 20 שעות רצופות בלי צרות.זה מעיד על בעיית יציבות?אני לא רואה סיבה מיוחדת משום שכל הרכיבים פרט למעבד עובדים בתדרים הרגילים שלהם.הזכרונות על 667, הלוח על FSB של 266 ובאס של 1064. הרכיב היחידי שמואץ פה זה המעבד ולא נראה לי שזו המגבלה.עכשיו שאני חושב על זה לא הייתי צריך להגדיל את המתח לזכרונות כי הם עובדים במהירות ובתזמוני סטוק שלהם.איפה אני טועה?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם פריים נפל המחשב לא יציב לחלוטיןתנסה להעלות מעט מתח במעבד ולהריץ פריים שוב
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר אם פריים נפל המחשב לא יציב לחלוטיןתנסה להעלות מעט מתח במעבד ולהריץ פריים שובמה לגבי מה שכתבתי על מתח הזכרונות?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אוקיי רבותי שברתי את מחסום ה-4GHZ על קירור סטוק.אבל המערכת לא יציבה. (עושה ריסטרטים אחרי כמה דקות במאמץ)הבעיה שאני מגשש כמו עוור באפילה כי אין לי דרך לדעת את הטמפרטורה.אני פוחד להעלות את המתחים ליותר מ-1.4V והמערכת עדיין לא יציבה.בקיצור מילכוד. המערכת לא יציבה ואני לא יודע אם זה בגלל המתחים או בגלל הטמפרטורה. ואני פוחד לעשות נזק. (אם לא נעשה כבר.)מה אתם אומרים?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר טוב הבעיה נפתרה.התקנתי את התוכנה מהדיסק המקורי במקום מהאינטרנט והכל עובד.אני במצב די טוב כרגע עם אוברקלוק ל-3333MHZ אני בודק במשך שעה עם S&M במאה אחוז מאמץ לשתי הליבות והמקסימום שאני מגיע זה 42 מעלות ו-24 מעלות במנוחה.עמריבקשר למה שאמרת לי על בדיקת היציבות עם PRIME95 שהמחשב שלי לא יציב אם התוכנה מראה ERROR.עשיתי קצת חיפושים בגוגל וראיתי בפורומים של אביט שלפריים יש באג עם מערכות כפולות ליבה והם עובדים על תיקון. הראיה היא שכל תוכנות הבדיקה האחרות מראות שהמערכת יציבה כמו סלע. (S&M,SANDRA07,PCMARK04) אפילו באובר מתון של 3333MHZ ה-PRIME95 מראה שגיאות והטמפרטורות בהחלט טובות.קישור:http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=106768אני רוצה להעלות תמונות, איך אני עושה את זה?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אם זה יציב בשאר התוכנות אז סבבהכשהיה לי כפול ליבה, הוא היה יציב בפריים גם באוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.