עבור לתוכן

בעיה בגרפיקה של Flight Simulator 2002 - כנראה מהתחממות

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות:

1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף.

2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה?

3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומר את זה כי אני מבלה את רוב הזמן שלי במחשב עם המשחק הזה בלבד ואם אני אשחק במשחקים אחרים הרבה המעבד יתחמם והמשחק יתחרפן??

4) לפעמים הגרפיקה חוזרת למצב נורמלי אחרי דקה...... אני מנחש שהמעבד לא התקרר כל כך מהר......

בכל מקרה אני יודע שאני יכול לעשות כל מיני דברים כדי לדעת בדיוק מה הבעיה כמו להוציא את הזיכרון האיטי או להתקין משחקים אחרים...... אני פשוט מנסה לחסוך את הזמן שלי ואולי זה קרה למישהו?

פורסם

אני מהמר על טמפ..

אבל אתה חייב לעשות בדיקה מקיפה ורצינית

80 מעלות זה לדעתי over the top...

פורסם

למה אתה משלב זיכרונות PC100 וPC133 ביחד? זה ממש לא מומלץ כי שניהם יעבדו במהירות הנמוכה.

פורסם

חייח

פורסם

אהממ...סורי .. ;D

פורסם

אם יש לך ראדון 8500 של הרקולס, תוריד תדריברים שלהם, זה אמור לפתור תבעיה

פורסם
  • מחבר

1)אני יודע שלא טוב לשלב זכרונות במהירות שונה אבל שניהם פועלים במהירות 133 ולא 100. אני לא רוצה לוותר על הזיכרון האיטי כי הוא טוב: Tushiba 128mb 100MHz CAS 222 והוא פועל כבר שנתיים על 133 והמחשב יציב.

2)בקשר ל 80 מעלות עשיתי משהו - מאווררים. הטמפ' כשהם מכובים יכולה להגיע ל 80 וכשהם דלוקים היא בסביבות 48-52.

3) אין לי RADEON

פורסם

תנסה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך

עוד דבר אם זה לא עוזר, תנסה להריץ את המשחק עם דלת פתוחה של המארז

ותבדוק שהמאווררים פועלים והכל פועל כראוי בתוך המארז

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של NVIDIA ולהפעיל את המחשב עם דלת פתוחה זה לא כדאי כי יש בדלת מאוורר שנותן אוויר למעבד שמוחבא מתחת לספק כוח ולא יכול לנשום.

אני חושב שפתרתי את הבעיה, סידרתי כמה הלחמות בפאן-באס כדי שהכל יעבוד טוב ואני אוסיף עוד 2 מאווררים ליתר ביטחון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים