עבור לתוכן

המלצה לנגן עד 1200 ש"ח + חריגה אפשרית

Featured Replies

פורסם

אז לסיכום ללכת על הX5 על על הפוטו?

מה אני מקבל בתוך הבאנדל?? אחריות בארץ וכל שאר הירקות

איזה פוטו?

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה פוטו?

אתה בטוח לוקח סמים.

אתה אף פעם לא עוקב, לא יודע על מה מדברים, ושואל הרבה דברים כמו "פוטו?" "מה הכוונה?" "מה זאת אומרת?" ועוד שאלות דפוקות כאלה.

זו פעם אחרונה שאני מגיב לתגובות שלך ועונה לך על משהו : הוא התכוון ל-Creative Zen MicroPhoto, ואם היית קורא את הדיון היית מבין.

מצטער להגיד לך את זה, אבל אתה גולם :kopfpatsch:.

נ.ב: ולא לומר שאתה גם מתפלסף על אנשים (ואתה גם טועה בד"כ), גם פה, וגם ב-TGP.

פורסם
  • מחבר

למה כל הוויכוחים האלו חברים :)

אז מה אתם אומרים ? בבקשה תתיחסו אליי ותפסיקו עם תגובות סתמיות שסתם ממלאות את הדיון הזה בתגובות

פורסם

קח את ה- iAudio X5 20GB.

פורסם

לך על ה- IRIVER H10.

יש לי אותו ותאמין לי שלא תצטער מכמה סיבות:

1) איכות מעולה (ועל זה עשרות הביקורות באינטרנט יכולות להעיד).

2) עוצמת השמע לא משהו אם אתה משתמש בפירמוור אירופאי. ברגע שמתקינים את הגירסא הקוריאנית, אתה שם את הווליום על האמצע ואתה חרש.... בהחלט מפציץ...

3) הנגן מגיע עם אוזיות טובות senheisser MX400... מפיקות איכות טובה (יחסית לאוזניות שתקבל עם כל נגן אחר).

4) הנגן הזה פשוט קטן וחמוד (ה- 6GB... בקשר ל-20, לא ראיתי אותו בעיניים).

5) יש בו פונקציות מאד שימושיות ואיכותיות כמו: רדיו טוב עם מלא אפשרויות הקלטה (עם קידוד Live לפורמט MP3), מציאת תחנות וכו', רשמקול מעולה, שוב עם קידוד ישיר ל- MP3, ניתן לצפות בתמונות (ת'אמת, זה סתם חרX... מי יצפה בתמונות במסך קטן כזה?), ניתן לשלוט בכל דבר הקשור בסאונד (החל מאיזה 30 אקווילייזרים וכלה בהגדרת אקווילייזר עצמי, טווח תדרים, עוצמת באסים וכו'..) ויש עוד מלא אופציות שימושיות.

6) המטען מתאים גם לUSB וגם לשקע רגיל (באיפוד למשל, אתה צריך לקחת מחשב לטיול שנתי כדי להטעין אותו.... LOL.... או לקנות מטען לשקע באיזה 300 ש"ח...).

יש עוד מלא דברים נחמדים ב- H10... חפש ביקורות שלו ברשת ותראה שברובן הוא מקבל ציונים מעולים ובכל ההשוואות הוא מקום ראשון...

בקשר לאיזה H10, אם חשוב לך שיהיה קטן וקל (מאד... מנסיון), לך על ה- 5/6GB.... אם אתה מעדיף ללכת על כמות עצומה של זיכרון, לך על ה- 20GB אך קח בחשבון שהוא גדול משמעותית (הכל יחסי) מה- 5/6GB....

מקווה שעזרתי.....

פורסם

אתה בטוח לוקח סמים.

אתה אף פעם לא עוקב, לא יודע על מה מדברים, ושואל הרבה דברים כמו "פוטו?" "מה הכוונה?" "מה זאת אומרת?" ועוד שאלות דפוקות כאלה.

זו פעם אחרונה שאני מגיב לתגובות שלך ועונה לך על משהו : הוא התכוון ל-Creative Zen MicroPhoto, ואם היית קורא את הדיון היית מבין.

מצטער להגיד לך את זה, אבל אתה גולם :kopfpatsch:.

נ.ב: ולא לומר שאתה גם מתפלסף על אנשים (ואתה גם טועה בד"כ), גם פה, וגם ב-TGP.

אולי אתה זה עם הסמים לא?

אני עוקב אחרי הדיון זה לא ההודעה הראשונה שלי בו

פשוט ברח לי שקיים זן מיקרו פוטו וחשבתי שהוא התכוון לאייפוד פוטו שלא קיים יותר

אם לך לא בורחים דברים לפעמים אז סבבה אתה גאון

אבל אל תבוא עם זה בטענות לאחרים

גולם אני לא

ובקשר לדיון:ללא ספק הH10 הוא הכי טוב בתקציב שלך אם אתה רוצה נגן לא גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים