עבור לתוכן

איפה אפשר לתקן רמקולים למחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה megaworks של קראטיב והרמקול השמאלי אחורי לא עובד לי. אני יודע שהבעיה היא לא ברמקול עצמו ולא בכרטיס קול, אז זה כנראה החיבור בסאב. מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה?

פורסם

אני מניח שתקופת האחריות הסתיימה.

אם כך, כדאי קודם לבדוק את החיבור עם רמקול אחר, אם עובד אז זה הרמקול או החוט שמחבר אותו.

אם לא אז כנראה שהיציאה בסאב לא תקינה אבל לא בטוח.

אני משער שיש לך כניסות אנלוגיות לסאב, כלומר קונקטור RCA עבור כל ערוץ מהכרטיס לסאב. נסה להחליף בין הכניסה של הרמקול הדפוק לאחרת ובדוק אם הבעיה עוברת לרמקול אחר. אם כן - אז החיבור מהכרטיס לסאב לא תקין ואם לא עוברת לרמקול אחר אז יש בעיה בסאב.

אפשר לנסות לפתוח ולבדוק ויזואלית שהכל מחובר. ואם הכל בסדר אני מניח שכל מעבדת אלקטרוניקה תוכל לסדר את זה.

פורסם

שמעת רעשים בתקופה לפני? כי כאשר רמקול נשרף הוא בדרך כלל מרעיש קודם.

או שעבדת עם הרמקולים בעוצמה גבוהה למשך זמן ארוך..

תנסה את מה שזה שמעליי אמר.. ואף לא הולך אז אם אתה יכול לפתוח את הרמקול ולראות את החיבורים בפנים.. ואם הממברנה של הרמקול זזה (כלומר יש לה חופש תנועה.. אבל בעדינות!!)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לא ברמקול עצמו בוודאות. החלפתי בין הקדמי לאחורי ובאחורי עדיין לא שמעו ובקדמי (זה שהיה האחורי) שמעו מצויין. הבעיה גם לא בכרטיס קול כי כבר חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול אחר והבעיה נשארה. לגבי הכניסות האנלוגיות אני לא כל כך מבין בזה. אני רק יכול להגיד שיש כבל מפוצל לשלוש צבעים (ירוק, שחור, כתום) מכל צד - אחד בכרטיס קול ואחד בסאב עצמו. זה לא מחובר לשום רסיבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים