עבור לתוכן

מבולבל לגמרי, שאלות בקשר לרשת אלחוטית ונתב lvl1

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי.

הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם

level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו?

אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש?

ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש עכשיו.

ממש התבלבלתי כבר.

ועוד דבר, בחיפוש ראיתי שיש אנשים שהמודמים של level one עשו להם בעיות... אתם ממליצים להחליף כל עוד אפשר?

ושילמנו כסף על תמיכה טלפונית לאיזה חצי שנה.. זה שווה משהו? הם יכולים לעזור לי להגדיר? ויעשו לי הגדרות שטובות בשבילי? כי יש לי ניסיון רע עם תמיכה טלפוניות בדרכ הם לא ממש עוזרים...

אם מישהו קצת ישפוך אור על הנושא אני אשמח.

תודה רבה!

פורסם

תעשה RESET למודם-ראוטר ECI

תחבר את הECI לWAN של הLEVEL 1

ותחבר את הLEVEL1 למחשב שלך מאחת היציאות האחרות (לא משנה איזו)

תכנס לממשק של הLEVEL 1 ותגדיר לו את סוג החיבור לאינטרנט ואת שם המשתמש והסיסמא

(אין צורך להשתמש בHUB מעכשיו)

פורסם
  • מחבר

וככה אני נשאר עם הeci? וכל ההגדרות שלו ישמרו? כי אם עושים ריסט הן לא נמחקות?

בספר הוראות של הlevel 1 אין הזכרה למודמים אחרים... זה נראה כאילו לפיהם אני צריך להשתמש רק בlevel 1.. מה יותר נכון לעשות? להישאר עם ה eci והlevel 1 או להשתמש רק ב level 1 כתחליף גם למודם הקודם וגם לראוטר?

פורסם

תיקון טעות :)

הLEVEL 1 הוא כולל מודם

אתה לא צריך את הECI ולא את הHUB

פשוט תחבר את הLEVEL 1 למחשב (ולטלפון כמובן)

תכנס לממשק ותגדיר חייגן

פורסם
  • מחבר

תיקון טעות :)

הLEVEL 1 הוא כולל מודם

אתה לא צריך את הECI ולא את הHUB

פשוט תחבר את הLEVEL 1 למחשב (ולטלפון כמובן)

תכנס לממשק ותגדיר חייגן

אבל מה עם כל ההגדרות שהיו ב eci? אני חושב שהטכנאי עשה הגדרות נוספות בנוסף להגדרות הרגילות של חייגנים...

ומה קורה עם המחשבים האחרים בבית? איך הם מתחברים לרשת האלחוטית? הם פשוט קולטים לבד שיש רשת אלחוטית בבית או מה?

פורסם

צעד צעד :)

אין יותר צורך בECI

אתה תגדיר את הLEVEL 1

אחרי שיהיה אינטרנט במחשב הראשי, תבדוק אם נקלטה רשת אלחוטית במחשבים האחרים

פורסם

כמובן שאתה צריך כרטיסי רשת אלחוטיים במחשבים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים