פורסם 2006 במאי 2519 שנים לא משנה לי כל השיפורים של ה-X5 כמו וידאו וכל זה...איזה נגן יש לו את איכות השמע היותר טובה?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים האמת שתיהים נגנים מעולים וגם ליח היתה לפני שנה אותה התלבטות!אז ככה ה X5 לוקח המרווח יפהמה שטוב בו הוא שאתה פשוט לא מצליח להגיע לחצי בווליום והוא כבר מפוצץ לך תאוזןאיכות סאונד לא פחות ממדהימה בקבצים איכותיים!אבל עדיך ללכת על ה X5L כי יש לו 35 שעות עבודה וזה לא יאומן כמה שהוא מחזיקhttp://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioX5.phpהנה ביקורת
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר כן, אני יודע הכול על שינהם .אזמנתי את ה-X5 ואני מחר לוקח אותוזאת פשוט האתלבתות של הרגע האחרון (שאני לא יעשה טעות).
פורסם 2006 במאי 2619 שנים D-M-X זה בדיוק דוגמה לזה שאתה סתם מגיב למה לא חבל? אתה שאלתה איך אתה עושה את זה זו דוגמה מעולה!!!
פורסם 2006 במאי 2619 שנים וואה עליךאתה בסדר?אתה לא רואה שזה נהפך לסתם שטויות השיחה הזאתאין פה תגובות מאולצות זה סתםאולי אתה זה שרוצה להגיב בכוח ולנסות להראות שאני מגיב בכוח
פורסם 2006 במאי 2619 שנים חחח פסיכולוגיה הפוכה חחח ממש לא אפילו אם זה נהפך לסתם דיון זה לא אומר שצריך להמשיך אותוטוב בו נסיים את זה פה אני יודע שאתה אחלה של בן אדם סבבה?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים חח עזוב אותם ולך על ה-x5.. לי יש אותו ואני ממליץ לך להוסיף עוד איזה 75-100 שקל על אוזניות טובות כי האוזניות שמגיעות הם לא יותר מממוצעות!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.