פורסם 2006 במאי 2519 שנים אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו.האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?)תודה וזה באמת דחוף!
פורסם 2006 במאי 2519 שנים תוריד את ה"עזרה דחופה" מהכותרת ותשים כותרת אינפורמטיביתלגבי הבעיה יש באתר מדריך ל-Hot-Flash
פורסם 2006 במאי 2619 שנים בגלל זה אומריםDONT FIX WHAT'S AIN'T BROKENאל תתקן את מה שלא מקולקלובמיוחד אם זה ביוס
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר טל וליאור, תודה שניסתם לעזור אך למרבה הצער לאחר ניסיונות רבים וממושכים להחיות את הלוח חברת DFI שולחת לי צ'יפ חדש! ופעם הבאה כשבנאדם עושה טעות כזאת פשוט תמליצו לו לפנות לתמיכה של אותה חברה ותאמינו לי זה ישתלם בסוף כמו שזה השתלם לי. במקום להזמין מחול צ'פ חדש בעלות משוערת של 100 שקל ו/או לקנות לוח חדש.מקווה שעזרתי לאחרים בטעות שאני עצמי עשיתי
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מי שולח לך צ'יפ חדש?נציגת DFI בישראל?או מUSA??בכל מקרה אחלה שירותכמה גובים לך?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כל הכבוד להםמקסימום היית מזמין צ'יפ חדשhttp://www.badflash.com/ואתה עדיין מתבקש לשנות את הכותרת כמו שליאור ביקש
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר לגבי השאלות:מי שישלח לי ציפ חדש זה הנציגות האירופאית.הם לא גבו אפילו אגורה. וגם אני מתפלא מהשירות.כן גם אני חשבתי על האופציה הזאת, כפי שראית בהודעה שלמעלה. אך כנראה שעשיתי בחכמה שפניתי ליצרנית הלוח.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים תוריד את ה"עזרה דחופה" מהכותרת ותשים כותרת אינפורמטיביתלגבי הבעיה יש באתר מדריך ל-Hot-Flashאיפה המדריך?אתה מתכוון לצריבת ביוס במצב עיוור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.