עבור לתוכן

המחיר של VISTA!!!

Featured Replies

פורסם

לדעתי יש למיקרוסופט הרבה כסף כבר, אז אם הם יורידו בקצת את המחיר לא יקרה להם כלום

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם ה XP PRO עולה משהו כמו 1000 שקל אז זו סיבה טובה מאוד שויסטא יעלה יותר

אני לא יודע מאיפה הבאתה את המחיר הזה אבל בעיקרון XP PRO עולה 850 ש"ח עם מדיה ו 750 ש"ח רשיון בלבד(מדבקה למארז) שזו הקניה המועדפת לרוב האנשים כי אפשר פשוט לשכפל את המדיה.

וזה שיש המון פירטיות בארץ זו בדיוק הסיבה שלא יבאו את XBOX לארץ באופן רשמי ורק עכשיו כביכול יתחילו,הדובר של מיקרוסופט אמר את זה בפירוש שלא משתלם להם העסק.

בקשר לוויסטה היא מערכת הפעלה שלא כל כך צריך להתלהב ממנה זה בסה"כ XP משודרג הדבר היחידי שטוב בה לפי דעתי שיש לה תמיכה ב 64ביט .

פורסם

אל תשכחו שהמטרה שלהם היא לשלוט בשוק בצורה אבסולוטית ורק ככה הם יוכלו עדיין להחזיק את כל העולם בביצים

פורסם

דווקא קראתי פעם שVISTA תעלה הרבה פחות כסף מXP כדי שאנשים יתחילו לקנות אותה ולא להוריד!

אם ככה ה OS תעלה זול אבל השידרוג לחומרה יעלה קצת יותר :-\

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאתה את המחיר הזה אבל בעיקרון XP PRO עולה 850 ש"ח עם מדיה ו 750 ש"ח רשיון בלבד(מדבקה למארז) שזו הקניה המועדפת לרוב האנשים כי אפשר פשוט לשכפל את המדיה.

וזה שיש המון פירטיות בארץ זו בדיוק הסיבה שלא יבאו את XBOX לארץ באופן רשמי ורק עכשיו כביכול יתחילו,הדובר של מיקרוסופט אמר את זה בפירוש שלא משתלם להם העסק.

בקשר לוויסטה היא מערכת הפעלה שלא כל כך צריך להתלהב ממנה זה בסה"כ XP משודרג הדבר היחידי שטוב בה לפי דעתי שיש לה תמיכה ב 64ביט .

הXBOX הראשון גרם להפסדים של 4 מילירד דולאר ומיקרוסופט עדין תמכה בו

ה360 גם כניראה יגרום להרבה הפסדים

וביפן למרות שהיפנים לא שמו זין על הXBOX1 ולא שמים זין על ה360 מיקרוסופט עדין מבזבזת הרבה מאוד כסף בישביל

לנסות לחדור לשוק היפני -אז זה שטויות שה360 לא הגיע לפה ביגלל פירטיות

אני מאמין שהסיבה היא שאנחנו פשוט מדינה מאוד קטנה

פורסם

360 תגיעה לארץ ביבוא רשמי אני זוכר שקראתי את זה איפשהו.

וה XBOX1 לא הגיע בגלל פירטיות פשוט לא היה משתלם להם,מיקרוסופט מאוד פעילה בארץ ככה שאפילו שאנחנו מדינה קטנה לא הייתה להם בעיה לייבא אותו פשוט זה היה לא רווחי.

פורסם

כן ב2007 שנה אחרי כל העולם ואחותו ... מה אנחנו עזים ?

ולפי האמינות של $M בנוגע לתאריכים (ע"ע VISTA) אני מעריך שזה יגיע לא לפני מאי 2026

פורסם

מה תאריך היציאה (המשוער) של ויסטה בכלל?

אני שוקל לקנות מחשב אבל אני לא יודע אם הוא יהיה שימושי אחרי חצי שנה שהדירקסX10 יצא.

פורסם

מה תאריך היציאה (המשוער) של ויסטה בכלל?

אני שוקל לקנות מחשב אבל אני לא יודע אם הוא יהיה שימושי אחרי חצי שנה שהדירקסX10 יצא.

תחילת 2007

וזה יותר קשור לכרטיס מסך מאשר למחשב עצמו

פורסם

מצידי שתצא רק עוד 8 שנים, גם הדואל-קור ו64 ביט הם דברים שהיו יכולים לחכות כמה שנים מבחינתי.

לא מבין מה הלחץ שלכם לגבי כל השטויות האלה...

פורסם

צודק! בקשר ל 64ביט בהחלט יכלו לחכות כי עד שלא יורידו את התמיכה לאחור ב 32ביט אין בכלל טעם ב64ביט.

פורסם

האמת אני גם קראתי ש vista תיהיה מאוז זולה

כי יצאו כמה גירסות

ואולי אחת מהן תעלה בסביבות ה50 דולר

בתכלס אם גירסת ה AERO תעלה משהו כמו 300 שקל

אני קונה גם 400 אני חושב שאקנה.

אבל 450 ומעלה אני לא קונה

פורסם

האמת אני גם קראתי ש vista תיהיה מאוז זולה

כי יצאו כמה גירסות

ואולי אחת מהן תעלה בסביבות ה50 דולר

בתכלס אם גירסת ה AERO תעלה משהו כמו 300 שקל

אני קונה גם 400 אני חושב שאקנה.

אבל 450 ומעלה אני לא קונה

אני גם יקנה אם זה יעלה פחות מ 400 אבל קשה לי להאמין שהיא תהיה כ"כ זולה!!!

פורסם
  • מחבר

יש לפחות 6 גרסות של ויסטה ואולי הגרסת ה לייט בוא נגיד ככה תעלה 450-500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים